کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک هویج پنیری خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کیک هویج پنیری با اختلاف یکی از بهترین و همه پسندترین کیکهاست! اگه هنوز امتحان نکردید، پیشنهادم بهتون همینه به شدت!

مواد لازم برای تهیه کیک هویج پنیری

  • آرد ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • شکر ۱ و ۱/۳ پیمانه سرپر (۳۰۰ گرم)
  • روغن مایع ۱ پیمانه سرخالی (۲۰۰ گرم)
  • هویج رنده شده ۱ پیمانه
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • دارچین ۱ قاشق چای خوری
  • رنده پوست پرتقال یا لیموترش ۱ قاشق چای خوری
  • گردو پرک شده نصف پیمانه (۱۰۰ گرم) قابل حذف

طرز تهیه کیک هویج پنیری

برای شروع ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا کنید. (مواد به دمای محیط برسن)

سفیده ها رو تو ظرف تمیز و خشک با همزن بزنید تا پفکی و حجیم بشه.

زرده هارو هم با شکر و وانیل حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه بزنید تا کرم رنگ بشه این مرحله خیلی مهمه حتما خوب بزنید و حتماً ظرف زرده رو حین زدن چندبار با لیسک دورگیری کنید تا تمام قسمتها خوب زده بشه و کیکتون بوی زهم تخم مرغ نگیره.

حالا به ترتیب هویج، زست لیمو یا پرتقال، دارچین و درآخر روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید.

در نهایت آرد و بیکینگ پودر ۳ بار الک شده رو به تناوب با سفیده تو ۳ مرحله به مواد اضافه کنید و آروم به شکل دورانی موادتون رو با لیسک فولد کنید اگه زیاد و باشدت هم بزنید کیکتون پف نمیکنه. گردوها رو با یک قاشق آرد خوب آغشته کنید آرد اضافیش رو بگیرید و به مواد کیک اضافه کنید.

قالب مورد نظرتون رو چرب و آردپاشی کنید یا کاغذروغنی بذارید و موادتون رو بریزید داخلش.

داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه ط وسط به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه قرار بدید حتماً چک کنید بنا به کارکرد دستگاه و قدرتش ممکنه این تایم تغییر کنه با سیخ چوبی چک کنید که پخته یا نه.

بعد بذارید خوب خنک بشه و از قالب دربیارید و با سلیقه خودتون تزئین کنید.

من کیکم رو با فراستینگ پنیری سرو کردم نسبت مساوی پنیر خامه ای که بهتره ماسکارپونه باشه رو با خامه قنادی یا خامه صبحانه ترکیب کنید با همزن بزنید بهتره، فرم میگیره، اگه خامه صبحانه بود میتونید بنابر ذائقه تون بهش دو سه قاشق پودرقند هم اضافه کنید و روی کیکتون با قیف و ماسوره پایپ کنید، یا میتونید از کرم کارامل و انواع کرمهای میوه ای یا گاناش استفاده کنید.

هویج رو برای پیمونه کردن داخل لیوان یا پیمونه فشار ندید چون ممکنه آب بندازه یا مقدارش بیشتر بشه که باعث خمیرشدن کیکتون میشه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا