کیک و شیرینی

طرز تهیه اسلایس نارگیل و گردو فوق العاده خوشمزه و ساده

آشپز مگ

اسلایس نارگیل و گردو یه شیرینی خوشگل و خوشمزه و شیک و مجلسی که روش تهیه ساده ای هم داره! دیگه چی از این بهتر؟ امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه اسلایس نارگیل و گردو

  • کره ۱۱۰ گرم
  • شکر یک سوم پیمانه
  • آرد یک و یک چهارم پیمانه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • وانیل یک دوم قاشق چایخوری
  • شیر ۷ قاشق غذاخوری

مواد لازم رویه کیک

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای یک دوم پیمانه
  • پودر نارگیل یک دوم پیمانه
  • پودر گردو یک دوم پیمانه

طرز تهیه اسلایس نارگیل و گردو

برای شروع ابتدا کره و شکر را با هم مخلوط و با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.

بعد تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه می کنیم و هر کدام را به مدت یک دقیقه با همزن میزنیم وانیل را اضافه و هم میزنیم.

آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک میکنیم و در سه مرحله به مایه اضافه می کنیم.

ما بین اضافه کردن آرد شیر را نیز به مایه اضافه میکنیم و هم میزنیم. مایه کیک را درون قالب ریخته و درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

طرز تهیه رویه کیک: تخم مرغ ها را کمی هم می زنیم. سپس شکر قهوه ای را اضافه می کنیم و با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.

سپس آرد الک شده را اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم. پودر نارگیل و گردو را اضافه و مجددا هم می زنیم. کیک نیمه پخته ای که روی خمیر کیک کامل خودش را گرفته از فر خارج میکنیم و مواد رویه را روی آن می ریزیم و مجددا داخل فر قرار میدهی . ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا کیک کامل پخته شود. نوش جان

نکته: بعد از اینکه کیک کاملا سرد شد به مدت یک ساعت درون بخچال قدار دهید و سپس کیک را به تکه های دلخواه ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا