کیک و شیرینی

طرز تهیه کرامبل بار توت فرنگی خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کرامبل بار توت فرنگی با کیک کرامبل فرق داره و یه سرو گردن از اون بالاتره. این خوشمزه جان ترد و خیلی خاص و سبکه، آسونم هست درستش کن با یه فنجون چای یا قهوه تو عصرای بهار نوش جان کن.

مواد لازم کرامبل

  • آرد ۱ پیمانه یا ۱۲۵ گرم
  • کره یخ زده ۷۰ گرم
  • شکر ۱/۴ پیمانه یا ۴۰ گرم
  • بکینگ پودر نصف ق چ استاندارد
  • زرده تخم مرغ یک عدد
  • وانیل مایع ۱ قاشق چای خوری
  • آب یخ یک قاشق غذاخوری سرخالی
  • نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری

مواد بین کرامبل

  • توت فرنگی یک پیمانه و نیم یا ۲۵۰ گرم شکر ۱/۴ پیمانه یا ۴۰ گرم
  • نشاسته ذرت یک قاشق سرخالی
  • رنده ریز پوست لیمو ترش یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه کرامبل بار توت فرنگی

اول توت فرنگی خرد و با شکر و نشاسته ذرت و رنده پوست لیمو مخلوط و کنار میذاریم.

مواد خشک را مخلوط کره یخ زده رو روی مواد خشک رنده و می مخلوط می‌کنیم.

حالا زرده تخم مرغ وانیل و آب یخ را اضافه می‌کنیم با سر انگشت مواد به خورد هم میدیم تا مثل خرده نان بشه.

حالا دو سوم از کرامبل رو ظرف می‌ریزیم و با پشت قاشق خوب پرس می‌کنیم بعد مواد توت فرنگی رو روی مواد پخش و مرتب می‌کنیم.

در آخر بقیه مواد کرامبل رو روی توت فرنگی‌ها پخش و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ فرگازی ۱۸۰ به مدت تقریبی ۳۵ تا تا ۴۵ دقیقه می‌پزیم تا روی کرامبل طلایی بشه قتی از فر بیرون آوردیم صبر می‌کنیم تا کاملاً خنک بشه.

بعد برش میدیم و دیگه نوش جان نکات کف قالب رو با کره نرم چرب کنید برای مواد کرامبل قالب لوف ۱۰ در ۲۲ مناسبه اگر خواستین در قالب ۲۰ یا ۲۲ گرد یا مربع درست کنید مواد کپشن رو دو برابر کنید.

برای قالب لوف مثل من می‌تونید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید حتماً روی کاغذ روغنی رو کمی با برس چرب کنید.

من در قالب لوف درست کردم و در قالب گرد ۲۰ سانت هم مواد رو دو برابر می کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا