کیک و شیرینی

طرز تهیه دونات شکری خوشمزه و ساده بدون فر

آشپز مگ

دونات شکری یه دونات خوشمزه و ساده و پر طرفدار! دونات شکری عالی و بینظیره و پیشنهاد می کنم حتماً امتحان کنید.

مواد لازم برای تهیه دونات شکری

  • آرد ۳ تا ۴ پیمانه (بنا به جنس آرد میزان تقریبیه)
  • تخم مرغ درشت ۱ عدد
  • شیر ولرم ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • شکر و پودر خمیر مایه هر کدوم ۱ قاشق غذا خوری
  • نمک نصف قاشق چای خوری
  • وانیل نوک قاشق چای خوری
  • روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه دونات شکری بدون فر

در ابتدا ۳ پیمونه از آرد الک شده رو با وانیل و خمیرمایه و شکر و نمک رو با هم مخلوط کنید.

بعد توی یه ظرف تخم مرغ رو بشکونید و یه کم بزنید تا از لختگی دربیاد و بعد مواد آردی تون رو بهش اضافه کنید بعد که مخلوط شدن کم کم طی ۳ تا ۴ مرحله شیر رو اضافه کنید و ورز بدید.

تا جایی که خمیر جمع بشه بعد کره نرم شده رو بریزید و خوب مخلوط کنید اگه لازم شد بقیه آرد رو بازم اضافه کنید. حدود ۱۰ دقیقه خوب خوب ورز بدین چون باید خمیری نرم و لطیف داشته باشید.

خمیر رو داخل یه ظرف چرب شده بذارید و روش رو سلفون بپیچید و بذارید جای گرم آشپزخونه حدود نیم تا یک ساعت استراحت کنه و بعد پفش رو بگیرید و با وردنه خمیرتون رو باز کنید و با کاتر دونات یا لیوان قالب بزنید.

به طوریکه در نهایت به تعداد زوج دایره خمیری داشته باشین و نصف این تعداد رو با ماسوره دایره های توخالی درست کنید.

بعد با براش فقط اطراف دایره های کامل رو با آب خیس کنید و و دایره های توخالی رو روی دایره های کامل و خیس قرار بدید تا به هم بچسبن (یعنی دو ردیف از دایره های خمیری روی هم، خمیر زیر دایره کامل و خمیر رویی دایره حفره دار)

داخل سینی بچینید و روشون رو با یه دستمال بپوشونید و بذارید تا یک ربع که استراحت دوم داشته باشن، بعد داخل روغن داغ با حرارت ملایم سرخشون کنید.

در آخر داخل مخلوط شکر و دارچین بغلتونید و بعد که از حرارت افتاد داخل حفره دونات ها رو کرم شکلات یا مربا پر کنید یا میتونید روشون رو پودرقند الک کنید.

جنس آردها متفاوته. در ابتدا فقط ۳ پیمونه از آرد رو مخلوط کنید و در مراحل بعد اگه مواد به دستتون میچسبید اون یک پیمونه آرد رو کم کم بهش اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا