کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک هویج نارنجی رنگ خوشمزه و اسفنجی

آشپز مگ

کیک نارنجی یا کیک هویج نارنجی فقط با این روش نارنجی رنگ میشه! قبل از هر چیز بگم که این کیک بسیار خوشمزه، خوش بافت و پیشنهاد می کنم اگه فرصت کردید حتما امتحانش کنید. مطمئنم پشیمون نمیشید.

مواد لازم برای تهیه کیک هویج نارنجی

  • هویج تمیز شده ۲۵۰ گرم
  • آرد سفید سه صفر ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۳۰ گرم
  • روغن مایع ۱۵۰ گرم
  • تخم مرغ درشت ۳عدد (وزنش با پوست ۱۹۰ گرم)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
  • رنده پوست لیمو (زست لیمو) ۱/۲ قاشق چای خوری
  • وانیل ۱/۲ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک هویج نارنجی

برای شروع ابتدا هویج خام را خرد کرده همراه با روغن داخل میکسر بریزید تا کاملا پوره و نرم بشه. (با گوشتکوب برقی نرمِ نرم میشه)

تخم مرغ و شکر و وانیل با همزن برقی بزنید تا مواد رنگش روشن بشه سپس با زِست لیمو، هویج و روغن میکس شده مخلوط کنید.

آرد، بیکینگ پودر و نمک با هم الک کنید و به مواد اضافه کرده و در حد مخلوط شدن به هم بزنید.

سپس در قالب ۲۲ سانت چرب و آردپاشی شده بریزید و در فری که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم شده به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه قرار بدین با خلال چوبی تست کنید اگه تمیز بیرون اومد کیک آمادس.

روی کیک رو میتونین سس شکلات، گاناش یا سس کارامل ریخته و تزیین کنید.

برای اینکه کیک به قالب نچسبه من همیشه قالب رو با کره ای که همدمای محیط هست چرب میکنم بعد آردپاشی.

آرد اضافی رو خارج کرده و قالب رو میذارم یخچال تا کره ببنده. بعد مواد رو داخلش میریزم و میذارم فر.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا