کیک و شیرینی

طرز تهیه کاپ کیک موکا کافی شاپی مرحله به مرحله

آشپز مگ

کاپ کیک موکا بینظیره! این کاپ کیک موکا از بهترینهاست و مطمئن باش یک دل نه صد دل عاشقش میشی! پیشنهاد می کنم همین الان درستش کنید برای عصرونه و مدرسه بچه ها که محشره! یه رسپی هایی ارزشمند که حتی افراد مبتدی برای اولین بار میتونن بدون نگرانی از خراب شدن موادشون این کاپ کیک موکا رو امتحان کنن.

مواد لازم برای تهیه کاپ کیک موکا

  • تخم مرغ 4 عدد
  • آرد 2 پیمانه
  • شکر دانه ریز 1 پیمانه
  • روغن مایع 2/3 پیمانه
  • شیر 2/3 پیمانه
  • قهوه فوری (نسکافه) 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
  • پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کاپ کیک موکا کافی شاپی مرحله به مرحله

برای شروع ابتدا شیر به همراه نسکافه رو بزارید روی شعله ملایم تا نسکافه در شیر حل بشه وشیر ولرم بشه و بزارید کنار.

سپس تخم مرغ ها و شکر را با همزن به مدت 7 دقیقه خوب بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.

سپس روغن مایع را اضافه کرده و همزن رو دور متوسط بزارید و به مدت 30 ثانیه بزنید.

سپس شیر و نسکافه رو اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه دیگر هم بزنید.

بعد از اون همزن و کنار بزارید و مخلوط آرد و بکینگ پودر و پودر کاکائو الک شده رو طی سه مرحله به مواد اضافه کرده و به کمک لیسک هم میزنیم.

سپس قالب مورد نظر را کاغذ کاپ کیک میذاریم و مواد و به اندازه دو سوم قالب داخل قالب ریخته و روشو در صورت تمایل شکلات چیپسی نسوز میریزیم در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 45 دقیقه میپزیم.

برای تزیین بعد خنک شدن با شکلات بن ماری شده روی کیک خط میندازیم و با پودر پسته ویا ترافل های رنگی تزئین میکنیم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا