کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک خرفه و لیمو خوش عطر و خوشمزه

آشپز مگ

کیک خرفه و لیمو یه کیک خوشمزه و خوش عطر و متفاوته که به امتحانش واقعا ارزش امتحان داره. من که عاشق عطر و طعمش شدم. امیدوارم که شما هم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کیک خرفه و لیمو

  • تخم مرغ دو عدد
  • شکر نصف پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
  • آرد سفید دو پیمانه (دو قاشق غذاخوری از آرد کسر و نشاسته ذرت جایگزین کردم که بافت کیک رو سبک تر میکنه)
  • وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
  • خرفه یک قاشق غذاخوری (کم و زیاد بودن این نسبت به خودتون بستگی داره)
  • رنده پوست لیمو یک قاشق غذاخوری سر خالی (اگه اشتباها قسمت سفید پوست لیمو هم رنده کنین ، باعث تلخ شدن کیک میشه)

پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره.

طرز تهیه کیک خرفه و لیمو

برای شروع ابتدا تخم مرغ، وانیل و شکر رو خوب بزنید (حداقل پنج دقیقه) تا کرم رنگ و کشدار بشه.

بعد رنده پوست لیمو ، روغن, شیر و در آخر تخم خرفه را اضافه و خوب با همزن بزنید.

سپس آرد، بکینگ پودر سه بار الک شده را به آن اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید. مایه کیک رو داخل قالب چرب و آردپاشی شده (من روغن جدا کننده میزنم) ریخته و حدود پنجاه دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزید. چون دمای فرها متفاوته بعد از نیم ساعت چک کنین.

من کیک رو بعد از خنک شدن به دو نیم تقسیم و برای فیلینگ از خامه فرم گرفته و کمی گردوی ریز خورد شده استفاده کردم. نوش جونتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا