کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی شکلات تکه ای فوق العاده خوشمزه و متفاوت

آشپز مگ

کوکی شکلات تکه ای برای اونایی که عاشق کوکی هستن یا میخوان تو خونه راحت کسب درآمد کنن یه ایده عالی و خوشمزه و متفاوته. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه کوکی شکلات تکه ای

  • 1 عدد تخم مرغ (55 تا 58 گرم)
  • 125 گرم کره بی نمک هم دمای محیط
  • 120 گرم شکر سفید دانه ریز
  • 60 گرم شکر قهوه ای
  • 1 قاشق چای خوری عصاره وانیل یا 1/4 قاشق چای خوری وانیل معمولی
  • 200 گرم آرد سفید قنادی الک شده
  • 40 گرم پودر الک شده
  • 1 قاشق چای خوری جوش شیرین
  • شکلات سفید درشت خرد شده به میزان دلخواه (حدود 1/2 پیمانه)

طرز تهیه کوکی شکلات تکه ای

برای شروع ابتدا داخل کاسه ای کره و شکر سفید و قهوه‌ای رو با همزن دستی یا با دور متوسط همزن برقی در حد مخلوط شدن می زنیم.

دورگیری کاسه رو هیچ وقت فراموش نکنید. تخم مرغ و وانیل رو بهش اضافه کرده و مخلوط می کنیم.

مخلوط آرد و جوش شیرین و سپس پودر کاکائو رو هم بهش اضافه کرده، اینجا دیگه از همزن برقی به هیچ عنوان استفاده نمی کنیم و مواد رو با لیسک مخلوط می کنیم.

شکلات خرد شده رو هم به خمیر اضافه می کنیم. روی کاسه رو با سلفون پوشونده و 1 ساعت داخل یخچال استراحت میدیم.

بعد با اسکوپ از خمیر جدا کرده و داخل دست گرد میکنیم. به دلخواه میتونید روی کوکی مجدد چند تکه شکلات بزارین کوکی هاتون اینجوری قشنگ تر میشه.

داخل سینی فر که کفش کاغذ روغنی انداختیم با فاصله چیده و سینی رو داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 درجه سانتی گراد به مدت تقریبی 10 دقیقه میزاریم.

فقط کافیه که لبه ها تغییر رنگ بده. بعد از پخت روی توری خنک کرده و سپس داخل ظرف دربسته تو محیط خشک و خنک نگهداری می کنیم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا