دسر

طرز تهیه دسر کاراملی با بیسکویت پتی بور خوشمزه و مجلسی

آشپز مگ

دسر کاراملی با بیسکویت پتی بور یه ترکیب جذاب و خوشمزه! ترکیب موز با کارامل که یه دسر فوق خوشمزه و عالی میشه و برای مهمونی ها و مجالس حرف اول رو می زنه!

مواد لازم برای تهیه دسر کاراملی با بیسکویت پتی بور

  • شیر ۳ لیوان
  • پودر کرم کارامل ۱ بسته
  • پودر ژلاتین ۲۰ گرم (۲ قاشق غذاخوری)
  • موز ۲ عدد
  • خامه صبحانه ۱۰۰ گرم (یک پاکت کوچک)
  • بیسکویت پتی بور ۱۰۰ گرم (۲۴ عدد)

طرز تهیه دسر کاراملی با بیسکویت پتی بور

برای شروغ ابتدا شیر رو همراه پودر کرم کارامل ترکیب کردم. اون سس داخل بسته رو هم اضافه کردم. روی حرارت ملایم گذاشتم تا بجوشه، حدود دو تا سه دقیقه جوشید از حرارت برداشتم کنار گذاشتم تا از دما بیفته.

توی ظرفی نصف لیوان آب سرد رو روش پودر ژلاتین ریختم و روی حرارت غیر مستقیم قرار دادم تا ذراتش خوب حل بشه و بعد کنار گداشتم خنک بشه.

داخل میکسر موز تکه شده، شیر و کارامل که از دما افتاده، ژلاتین حل شده خنک، بیسکویت پتی بور، خامه رو اضافه کردم و میکس کردم. (اگر هم میکسر ندارید می تونید موز و بیسکویت رو له کنید همه رو با هم ترکیب کنید.)

من از دو سری قالب بزرگ و کوچک استفاده کردم. اگر بخواید کل این مواد رو در یک قالب درست کنید، قالبی که با ۵ لیوان آب پر بشه خوبه.

قالب بزرگ من با ۳ لیوان آب پر میشه و اون سیلیکونی های کوچک هم مجموعش با حدود ۲ لیوان.

قالب رو با مقدار جزیی روغن مایع چرب کردم و مواد دسر رو ریختم و در یخچال حداقل ۷ ساعتی گذاشتم موند و بعد دورش رو با کارد آزاد کردم و وقتی دیدم از جاش آزاد شده، روش یک دیس مرطوب قرار دادم و برگردوندم.

رویه دسر هم کمی پودر پسته و گردوی ریز خرد شده ریختم.

می تونید مغزی دلخواه مثل گردو، پسته و … هم حتی داخل دسر قبل از ریختن در قالب بریزید.

بهتره خامه از نوع خامه صبحانه باشه که شیرین نباشه دسر شیرین خبلی نشه، خامه قنادی کمی دسر رو شیرین تر می کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا