دسر

طرز تهیه دسر برفی ویژه شب یلدا

آشپز مگ

دسر برفی یه دسر فوق العاده ساده و بسیار خوشمزه و خوش رنگ هست که برای شب یلدا یه انتخاب عالیه. اگه خواستید یه دسر ساده و خوشمزه و درست کنید این دسر برفی خودشه!

مواد لازم برای تهیه دسر برفی

  • شیر دو پیمانه
  • شکر چهار قاشق غذاخوری (نسبت شکر رو میتونین بسته به ذائقتون تغییر بدین ولی دقت کنین که نسبت شیرینی زیاد، مانع بسته شدن ژله و دسر میشه. من از ژله آلبالو یا انار که استفاده دارم، این نسبت شکر کافیه.)
  • آرد سفید یک قاشق سوپ خوری
  • نشاسته ذرت دو قاشق سوپ خوری
  • وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
  • کره دو قاشق غذاخوری معادل سی گرم (میتونین خامه جایگزین کنین)
  • پودر ژله دلخواه دو سوم بسته (هر بسته پودر ژله صد گرمه و هر قاشق غذاخوری پودر ژله معادل ده گرمه. پس برای دو سوم بسته، نیاز به شصت و پنج گرم پودر ژله دارین. البته اگه بخواین بافت دسرتون خیلی منسجم بشه، میتونین از یه بسته کامل پودر ژله که صد گرمی هست استفاده کنین. ولی من چون این دسر رو نرم دوست دارم، اکثر اوقات از نصف بسته پودر ژله یعنی پنجاه گرم استفاده میکنم.)
  • پودر نارگیل به مقدار لازم
  • پیمونه من لیوان فرانسوی دسته داره

طرز تهیه دسر برفی ویژه شب یلدا

برای شروع ابتدا شیر، شکر، آرد و نشاسته رو داخل ظرفی مناسب ریخته، هم میزنم تا کاملاً حل و یه دست بشه.

بهتره شیر رو کم کم اضافه کنین تا مواد خصوصا آرد و نشاسته راحت‌تر حل بشن. بعد روی حرارت متوسط قرار میدم و مرتب هم میزنم تا به غلظت فرنی برسه (توجه داشته باشین که بعد از سرد شدن ، سفت تر میشه).

در مرحله آخر پودر ژله (پودر ژله نیاز به حل شدن توی آب نداره و خشک به مواد اضافه کنین) رو اضافه کرده و بعد از اینکه داخل مواد کاملا حل ‌شد، کره و وانیل رو اضافه و هم میزنم و چند ثانیه بعد از روی حرارت برمیدارم (زیاد حرارت خوردن وانیل، باعث تلخ شدن دسر یا … میشه).

بعد مایه دسر که کمی از دما افتاد، داخل قالب های سیلیکونی کوچیک که در حد براق شدن چرب شدن، میریزم و توی یخچال میمونه تا کاملا بسته بشه.

نهایتا از قالب خارج کرده و داخل پودر نارگیل میغلتونم. میتونین مایه دسر رو توی سینی چرب شده یا اینکه سلفون کشیده، بریزین و بعد از اینکه بسته و آماده شد، به دلخواه برش یا کاتر زده و داخل پودر نارگیل بغلطونین. نوش جونتون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا