اخبار سلامت

جراحی بی‌سابقه پیوند استخوان ران از جسد اهداکننده عضو به کودک ۱۱ ساله

سالم‌خبر: جراحی خارج کردن تومور استخوان بدخیم از ران یک کودک ۱۱ ساله و پیوند استخوان از یک جسد برای حفظ اندام وی در بیمارستان امام حسین(ع) با موفقیت انجام شد.

سالم نیوز

سالم‌خبر: جراحی خارج کردن تومور استخوان بدخیم از ران یک کودک ۱۱ ساله و پیوند استخوان از یک جسد برای حفظ اندام وی در بیمارستان امام حسین(ع) با موفقیت انجام شد.

مسعود میرکاظمی، متخصص ارتوپدی از انجام عمل جراحی موفقیت‌آمیز کودک 11 ساله‌ با علائم تومور بدخیم استخوانی ران با بازسازی به روش “آلوگرافت استئوآرتیکولار” دیستال فمور (غضروف مفصلی استخوان ران) خبر داد و گفت: جراحی خارج کردن تومور استخوان بدخیم از ران یک کودک 11 ساله و پیوند استخوان

جراحی خارج کردن تومور استخوان بدخیم از ران یک کودک 11 ساله و پیوند استخوان از یک جسد برای حفظ اندام وی در بیمارستان امام حسین(ع) با موفقیت انجام شد از یک جسد برای حفظ اندام وی در بیمارستان امام حسین(ع) با موفقیت انجام شد. 

وی با اشاره به اینکه بیمار با علائم تورم و درد پیشرونده در ناحیه زانو به بیمارستان مراجعه کرده بود، عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین علامت‌های تومورهای استخوانی، درد پیشرونده و نشانه‌هایی در اطراف زانو مثل تورم است که در افراد به ویژه کودکان باید جدی گرفته شود.

میرکاظمی تصریح کرد: این عمل جراحی اولین بار در مراکز جراحی تومورهای استخوانی و عضلانی در آمریکا انجام

این عمل جراحی اولین بار در مراکز جراحی تومورهای استخوانی و عضلانی در آمریکا انجام شد و سپس توسعه پیدا کرد. روش “آلوگرافت” انجام شده نیز برای درمان تومورهای استخوانی با حفظ اندام انجام می‌شود شد و سپس توسعه پیدا کرد. روش “آلوگرافت” انجام شده نیز برای درمان تومورهای استخوانی با حفظ اندام انجام می‌شود.

به گفته متخصص ارتوپدی بیمارستان امام حسین (ع) تا پیش از این روش، بیمار مبتلا حین عمل جراحی، اندام درگیر را از دست می‌داد، اما روش “آلوگرافت” از قطع اندام جلوگیری می‌کند.

وی اظهار کرد: برخلاف جراحی‌ پیوند اندام‌های دیگر که ممکن است با واکنش بدن همراه باشد و بافت آن را پس بزند، آلوگرافت این عوارض را ندارد و استخوان

یکی از مهم‌ترین علامت‌های تومورهای استخوانی، درد پیشرونده و نشانه‌هایی در اطراف زانو مثل تورم است که در افراد به ویژه کودکان باید جدی گرفته شود بافتی است که هیچ وقت پس زده نمی‌شود.

فلوشیپ جراحی تومورهای استخوانی و عضلانی در پایان خاطرنشان کرد: برای کودکان 8 تا 14 سال مبتلا به سارکوم (تومور) استخوانی از این روش استفاده می‌شود و اگر بیمار از تومور و سرطان نجات پیدا کند و اندام حفظ شده باشد، می‌توان از پروتزهای “تومورال” که نسل بعد جراحی‌های حفظ اندام محسوب می‌شود، استفاده کرد.

گفتنی است عضو پیوندی از جسد یک فرد اهداکننده عضو، به این کودک 11 ساله پیوند زده شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا