آلودگی هوا عامل مرگ ۹ میلیون انسان در سال ۲۰۱۹
یک مطالعه جدید نشان می دهد آلودگی ناشی از منابع مختلف باعث مرگ ۹ میلیون نفر در سراسر جهان در سال ۲۰۱۹ شده است که از هر ۶ مرگ یک نفر را شامل می شود.
آسم و آلرژی ریسک بیماری های قلبی را افزایش می دهند
بررسی جدید آزمایشهای بالینی و تحقیقات آزمایشگاهی نشان میدهد که افراد مبتلا به آسم یا آلرژی ممکن است بیشتر در معرض ابتلا به بیماری قلبی باشند و برخی داروها ممکن است این خطر را افزایش یا کاه
مدیتیشن موجب تغییر مغز نمی شود
بر اساس یک مطالعه جدید، مدیتیشن و سایر تمرینهای تمرکز حواس ممکن است میزان توجه را بهبود بخشد، اما در کوتاه مدت منجر به تغییرات ساختاری در مغز نمیشوند.
بسیاری از بیماریهای عفونی در ایران ریشه کن شده است
وزیر بهداشت در دیدار و گفتگو با همتای پاکستانی خود، به مهم ترین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه سلامت پرداخت.
افزایش موارد اسهال و استفراغ/ ماجرای مسمومیت دانشجویان
رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران، در ارتباط با افزایش موارد اسهال و استفراغ در بین کودکان و افراد جوان، توضیحاتی ارائه داد.
رئیس کمیته تجهیزات پزشکی منصوب شد
رئیس کمیته تجهیزات، شبیه سازها و ملزومات پزشکی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت منصوب شد.
۲۸ مصدوم حادثه متروپل از بیمارستان مرخص شدند
معاون درمان وزارت بهداشت از ترخیص و بهبود ۲۸ مصدوم حادثه متروپل در آبادان خبر داد و گفت: تمام تلاش کادر درمان برای رسیدگی به مصدومان این حادثه به کار گرفته شده است.
دارو با «ارز نیمایی» زودتر به دست بیماران می رسد
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: ارز نیمایی جایگزین ارز ترجیحی شد تا دارو در کوتاهترین زمان ممکن به دست بیماران خاص، صعبالعلاج و مزمن برسد که ۴۰۰ قلم داروی مصرفی دارند.
غربالگری نوزادان از نظر بیماری کم کاری تیروئید ضروری است
اردبیل- معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: غربالگری نوزادان در روزهای ۳ تا ۵ روز بعد از تولد از نظر بیماری کم کاری تیروئید بسیار مهم و ضروری است.
شناسایی ۲۹۳ بیمار جدید کرونایی/ ۵ فوتی در شبانه روز گذشته
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۲۹۳ بیمار جدید کرونایی در کشور شناسایی شد.
تزریق ۱۴۹ میلیون و ۷۹۶ هزار دوز واکسن کرونا در کشور
بنابر اعلام وزارت بهداشت، تا کنون در حدود ۱۴۹ میلیون و ۷۹۶ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
بودجه ۵۰۰۰ میلیاردی تعرفه های پرستاری مراقبت شود
رئیس شورای عالی سازمان نظام پرستاری، با اشاره به قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری، گفت: در حال حاضر بیش از ۵,۰۰۰ میلیارد تومان بودجه برای اجرای این قانون در نظر گرفته شده است.
اجرای نادرست خدمات هوم کر به حرفه پرستاری صدمه می زند
معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: خدمات هوم کر به اقتصاد سلامت و مردم کمک میکند اما اگر به درستی هدایت نشود میتواند به هویت حرفه ای صدمه بزند.
حقوق پرستاران اورژانس باید پیگیری شود
رئیس سازمان اورژانس کشور گفت: قانون ارتقای بهرهوری در بسیاری از نقاط کشور برای پرستاران اورژانس اجرا نمیشود.
مخالفت صریح ایران با پیشنهاد آمریکا برای تغییر مقررات بهداشتی
دستیار ویژه وزیر و مدیرکل امور بین الملل وزارت بهداشت، از مخالفت صریح جمهوری اسلامی با پیشنهاد آمریکا در مجمع جهانی سلامت مبنی بر تغییر مقررات بهداشتی بین المللی خبر داد.
در انتخاب ریمل به این نکات توجه کنید
در این مطلب شما را با نکات انتخاب ریمل آشنا می کنیم و هر آن چه که باید در رابطه با خرید ریمل و نوع برس ها و فرمولاسیون آن بدایند را برای شما بررسی خواهیم کرد. برای پیدا کردن اطلاعات بیش تر تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
با کاربرد آدامس مو و مزایا و معایب آن آشنا شوید
کاربرد آدامس مو را در این مطلب برای شما بررسی می کنیم و هر آن چه که نیاز است در رابطه با این محصول حالت دهنده مو بدانید را برای شما بیان خواهیم کرد. برای دریافت اطلاعات بیش تر تا پایان این مطلب همراه ما باشید.
آیا میدانستید که تغذیه نقش اساسی در بلوغ زودرس دارد؟
زمان ایجاد بلوغ پیامدهای مهمی در زمینههای سلامت عمومی، بالینی و اجتماعی دارد. درواقع، بلوغ در رشد روانی و جسمی بسیار مهم است و میتواند بر سلامت آیندهی فرد تأثیر بگذارد. وضعیت تغذیهی فرد یکی از مهمترین عوامل تعدیلکنندهی ایجاد بلوغ است. در این مقاله با تمرکز بر تغذیه در اوایل زندگی و دوران کودکی، دربارهی نقش عوامل تغذیهای بهعنوان عوامل تعیینکننده زمان بلوغ جنسی صحبت خواهیم کرد. مقالهی حاضر از یک مقالهی مروری معتبر که اخیرا ( در سال ۲۰۲۱) در مجلهی Life به چاپ رسیده است استخراج شده است. بنابراین هم از لحاظ اعتبار و هم از لحاظ بهروز بودن کاملا قابل اطمینان است. این مقاله بهصورت مبسوط نوشته شده است و شما را از خواندن مقالات دیگر پیرامون این موضوع بینیاز میکند. اگر وقت خواندن همهی مقاله را ندارید میتوانید به قسمت نتیجهگیری در انتهای مقاله مراجعه کنید.
روابط جنسی در دوران بارداری و پس از زایمان چگونه باید باشد؟| مجله سیب
مجله سیب کوشا مگ / تلاش برای بچهدار شدن، جوانب مختلفی از زندگی هر زوجی را با تغییر و چالش مواجه میکند که رابطه زناشویی در دوران بارداری نیز یکی از آن جنبهها به حساب میآید. بسیاری از زنان در دوران بارداری (به ویژه سه ماه اول) و حتی مدتی بعد از آن نسبت به […]
فواید خوردن کاهو در بارداری و نکات مهم مصرف آن
همانطور که می دانید خوردن کاهو در دوران بارداری مزیت های بی شماری را به همراه دارد که شما می توانید با مطالعه این مقاله می توانید به راحتی با این خواص این سبزی برای مادر و جنین آشنا شوید.
آنچه باید درباره مصرف هل در بارداری بدانید
مصرف برخی از ادویه ها مانند زردچوبه در دوران بارداری مفید و برخی دیگر مانند شنبلیله می تواند مضر باشد. هل در بارداری یکی از ادویه های توصیه شده برای خانم های حامله می باشد که خوردن آن به کاهش حالت تهوع کمک می کند.
ابزار کمکی خواب نوزاد برای داشتن خوابی راحت
ابزار کمکی خواب نوزاد شرایطی را فراهم می کند تا فرزند دلبند شما خواب آرامی داشته باشد. با این مطلب همراه ما باشید تا با این ابزار کمکی آشنا شوید.
۷۵ بیمار کرونایی در ۲۴ ساعت گذشته بستری شدند/ ثبت ۷ فوتی
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۲۶۸ بیمار جدید کرونایی در کشور شناسایی و ۷ بیمار نیز فوت شدند.
پوشش بیمه ای یک میلیون روستایی و عشایر در سال جاری
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر از پوشش بیمه ای یک میلیون نفر از روستاییان و عشایر طی یک سال آینده خبر داد.
ابتلای مکرر به کووید ۱۹ عادی می شود
کارشناسان می گویند کووید ۱۹ ممکن است تبدیل به نسخه گسترده و تا حدودی خشن تر از سرماخوردگی باشد به طوری که مردم مکرراً به آن مبتلا شوند، حتی اگر اخیراً آلوده شده باشند.
آنچه باید در مورد آبله میمون بدانید
بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی، شیوع جهانی نگران کننده آبله میمون، تاکنون ۹۲ مورد تایید شده و ۲۸ مورد مشکوک دیگر در ۱۲ کشور اعلام شده است.
تزریق چربی در تسکین درد آرتروز موثر است
لیپوساکشن معمولاً برای صاف کردن شکم استفاده می شود، اما یک مطالعه جدید استدلال می کند که می تواند به افرادی که از آرتروز انگشتان دست رنج می برند نیز کمک کند.
داروی نقرس به مقابله با نارسایی قلبی کمک می کند
به گفته محققان، فواید ضد التهابی یک داروی رایج نقرس ممکن است به نجات جان بیماران نارسایی قلبی کمک کند.
سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد
بر اساس نتایج یک مطالعه، نوزادانی که به روش سزارین به دنیا میآیند، در طول سال اول زندگیشان بیشتر از سایر نوزادان دچار آلرژی غذایی نمیشوند.
۴۵ درصد تجهیزات پزشکی کشور تولید داخل است
مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو، حمایت از تولیدات دانش بنیان با کیفیت و اصیل را اولویت وزارت بهداشت اعلام کرد.
بیشترین بلع اتفاقی کودکان باطری است/توصیه های پزشکی به والدین
فوق تخصص گوارش و کبد کودکان گفت: اگر کودک به صورت اتفاقی هر جسم خارجی را بلیعد او را وادار به استفراغ نکنید و هیچ ماده غذایی به او نخورانده و در اولین فرصت به بیمارستان کودکان مراجعه کنید.
جزئیات بیمه رایگان ۳ دهک پایین جامعه/ پوشش بیمه ای ۵.۴ میلیون نفر
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران، جزئیات اختصاص بیمه رایگان به ۳ دهک اول جامعه را تشریح کرد.
شناسایی ژنهای موثر در بیماری پلی کیستیک کلیه در ایران
رئیس جامعه اورولوژی ایران، از شناسایی ژنهای موثر در بیماری پلی کیستیک کلیه (کلیه پوشیده شده از کیست) در ایران خبر داد.
وزرای بهداشت ایران و کوبا بر تقویت همکاری ها تاکید کردند
وزیر بهداشت در دیدار با همتای کوبایی، بر گسترش همکاری های بهداشتی و درمان دو کشور ایران و کوبا تاکید کرد.
هشدارهای پزشکی روزهای غبارآلود/از ماسک زدن در منزل تا خوردن شیر
متخصص بیماری های عفونی، با اشاره به هوای غبارآلود برخی از شهرها، بر ضرورت ماندن در منزل و خوردن مایعات به خصوص شیر تاکید کرد.
۹۸۱ نفر به مراکز درمانی خوزستان مراجعه کردند
اهواز- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: ۹۸۱ نفر به دلیل وقوع گرد و خاک در خوزستان در شبانه روز گذشته به مراکز درمانی این استان مراجعه کردند.
هوای تهران در وضعیت خطرناک/ پیشنهاد وزارت بهداشت به استانداری
رئیس گروه سلامت و تغییر اقلیم وزارت بهداشت گفت: درخواست تعطیلی زودهنگام ادارات را در روز سه شنبه به استانداری اعلام کرده ایم و منتظر تصمیم آنها هستیم.
صنعت دارو و تجهیزات پزشکی کشور نباید گرفتار مونتاژ شود
رئیس سازمان غذا و دارو، با مخاطب قرار دادن تولید کنندگان تجهیزات پزشکی، گفت: از اینکه داروسازی و تجهیزات پزشکی کشور گرفتار مونتاژ شود، احساس خطر میکنم.
ضرورت کاهش مصرف دخانیات برای دستیابی به حقوق شهروندی
معاون بهداشت وزارت بهداشت، بر ضرورت کاهش مصرف دخانیات به عنوان یک سیاست کلیدی برای دستیابی به حقوق شهروندی تاکید کرد.
آماده سازی سند ملی سلامت مردان/ وضعیت چاقی مردان ایرانی
رئیس شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، از نهاییسازی سند ملی سلامت مردان ایران خبر داد.
۳۵ هزار دوز واکسن کرونا در شبانه روز گذشته تزریق شده است
بنابر اعلام مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت، در شبانه روز گذشته ۳۵ هزار و ۴۴۲ دوز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.
پوشش بیمه ای یه میلیون نفر از روستاییان و عشایر طی یک سال
مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر از پوشش بیمه ای یک میلیون نفر از روستاییان و عشایر طی یکسال آینده خبر داد.
کرونا در ایران مهار شد
دبیر کل سازمان جهانی بهداشت از عملکرد ایران در مقابله با کرونا به ویژه تک رقمی شدن موارد مرگ و میر روزانه بیماری تجلیل کرد و گفت: پوشش واکسیناسیون کرونا ایران در سطح ایده آل قرار دارد.
منابع ویتامین دی که نیاز روزانۀ بدن را تأمین می کند؟
مجله سیب کوشا مگ / ویتامین دی یکی از مهمترین ویتامینهای موردنیاز بدن است که نقشهای مختلفی در بدن بر عهده دارد. در این مطلب از سری مطالب پزشکی سایت سیب با توجه به اینکه افراد زیادی در سراسر دنیا به کمبود این ویتامین دچار هستند، به بررسی منابع غذایی حاوی ویتامین دی پرداختهایم. افرادی […]
استروژن به مقابله با کووید ۱۹ شدید کمک می کند
تحقیقات جدید نشان می دهد که هورمون درمانی ممکن است از زنان در برابر مرگ ناشی از کووید۱۹ محافظت کند.
واکسن بعد از ابتلا به کووید ۱۹ مانع بروز اثرات طولانی مدت بیماری
طبق یک مطالعه جدید، دریافت واکسن کووید۱۹ پس از ابتلا به این بیماری میتواند خطر ابتلا به علائم طولانی مدت کووید یا به اصطلاح کووید طولانی را کاهش دهد.
آیا «آبله میمون» جایگزین کرونا می شود/تکرار یک ماجرای ویروسی
این روزها که موج پاندمی کرونا تقریبا فروکش کرده و شرایط تا حدودی به حالت عادی بازگشته است، ویروس آبله میمون خبرساز و البته نگران کننده شده است.
علائم و راههای انتقال آبله میمون
ممکن است با خوردن گوشت حیوان آلوده که درست پخته نشده به بیماری آبله میمون مبتلا شوید و این بیماری از طریق قطرات تنفسی به افراد دیگر منتقل شود.
دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی فوری به مصدومان حادثه متروپل
وزیر بهداشت در تماس با رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، خواستار آمادگی مراکز درمانی بیمارستان های خوزستان و بسیج همه امکانات برای پذیرش مصدومان حادثه ریزش ساختمان در آبادان شد.