غذا و دارو

شرکت‌های تولید دارو ۶۰ هزار میلیارد تومان از بیمارستان‌ها طلب دارند

سالم‌خبر: یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: دولت برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی باید در قدم اول خود قانون را اجرا کند.

سالم نیوز

سالم‌خبر: یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: دولت برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی باید در قدم اول خود قانون را اجرا کند.

 مسعود پزشکیان در جلسه علنی امروز مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره ارزیابی اثر بخشی سیاست گذاری‌ها و اقدامات عملیاتی دستگاه‌های مسئول برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی در کشور افزود: مساله

دولت برای ساماندهی مشکلات زنجیره تامین و توزیع دارو و تجهیزات پزشکی باید در قدم اول خود قانون را اجرا کند خیلی روشن است. ما ۶۰ هزار میلیارد تومان برای مابه‌التفاوت دارو در نظر گرفتیم در حالی که ۱۲۵ الی ۱۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز بود. سازمان برنامه و بودجه از محل هدفمندی یارانه‌ها این ۶۰ هزار میلیارد تومان را می‌دهد. در حالی که هدفمندی یارانه‌ها برای بیماران صعب‌العلاج و افراد ضعیف است. بسیاری از بیمارستان‌ها در پرداخت هزینه‌های دارویی به شرکت‌ها بدهکار هستند.

وی در ادامه اظهار کرد: بسیاری از شرکت‌های

ما ۶۰ هزار میلیارد تومان برای مابه‌التفاوت دارو در نظر گرفتیم در حالی که ۱۲۵ الی ۱۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز بود. سازمان برنامه و بودجه از محل هدفمندی یارانه‌ها این ۶۰ هزار میلیارد تومان را می‌دهد. در حالی که هدفمندی یارانه‌ها برای بیماران صعب‌العلاج و افراد ضعیف است تولید دارو بالغ بر ۶۰ هزار میلیارد تومان از بیمارستان‌ها طلب دارند. اگر با این روش پیش برویم مشکلی حل نخواهد شد بلکه باید براساس قانون گام برداریم. یک درصد ارزش افزوده و ۱۰ درصد هدفمندی یارانه‌ها باید در جای درست خود از سوی دولت پرداخت شود. دولت اکنون هزینه‌ای که باید به بیمارستان‌ها پرداخت می‌کرده را نداده است و مشکلات در بیمارستان‌ها تشدید شده است. با ادامه این روند در سال‌های آینده مشکلات دارو دولت اکنون هزینه‌ای که باید به بیمارستان‌ها پرداخت می‌کرده را نداده است و مشکلات در بیمارستان‌ها تشدید شده است و تجهیزات پزشکی تشدید می‌شود. انتظار ما از دولت اجرای قانون است.

نماینده مردم تبریز در مجلس تصریح کرد: از طرف دیگر باید بر روی نوع مصرف نیز نظارت صورت بگیرد اگر ما مصرف را کنترل نکنیم کل منابع کل کشور را نیز به این حوزه بیاوریم باز هم کم است. دارو و تجهیزات پزشکی همواره برای سیستم‌ها هزینه‌بر است ما اگر پزشک خانواده را اجرایی کنیم می‌توانیم مصرف را کنترل کنیم. انتظار ما اجرای قانون است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا