پنج دردسر مصرف شیرینی برای بدن از نظر طب ایرانی

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، امروزه علاوه بر شیرینیهای سنتی، طیف گستردهای از کربوهیدراتها مثل بیسکوییتها، شکلاتها، آبنباتها، کیکها، کلوچهها، پاستیلها و… هم به فهرست شیرینیها اضافه شدهاند و اکثر افراد (از کودکان گرفته تا سالمندان) مصرفکننده آنها هستند. از دیدگاه طب ایرانی، مصرف زیاد شیرینی میتواند موجب اختلال در تعادل مزاج و بروز مشکلاتی در سلامت شود.
تولید بلغم زیاد
شیرینی بیش از حد موجب افزایش رطوبت و تولید بلغم در بدن میشود که باعث خستگی، کندی ذهن و مشکلات گوارشی میشود.
ضعف کبد
مصرف زیاد شیرینیها باعث ایجاد بار اضافی روی کبد میشود که میتواند به بروز مشکلاتی مثل کبد چرب، خارش پوست و زردی منجر شود.
ایجاد سودا در بدن
زیادهروی در مصرف شیرینی ممکن است مزاج بدن را به سمت سودایی شدن و بروز علائمی مثل اضطراب، افسردگی، وسواس و مشکلات پوستی مانند خشکی و تیرگی سوق دهد.
تضعیف معده و هضم دشوار
شیرینیها بهویژه اگر سنگین یا مصنوعی باشند، معده را ضعیف و هضم را دشوار میکنند.
افزایش وزن و تجمع مواد زائد
مصرف زیاد شیرینی منجر به تجمع چربیها و مواد زائد در بدن میشود که باعث افزایش اخلاط فاسد، چاقی و کاهش انرژی میشود.