تغذیه و تناسب اندام

کره محلی سالم نیست! – سلامت نیوز

سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا،دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با رد این باور رایج که کره‌های محلی گزینه‌ای سالم برای پخت‌وپز هستند، اعلام کرد: کره محلی هم مانند سایر روغن‌های حیوانی، سرشار از چربی‌های اشباع و حاوی مقادیری از چربی‌های ترانس است که مصرف مداوم آن می‌تواند به سلامت قلب آسیب بزند.

کارشناسان این دفتر هشدار می‌دهند که مصرف بیش از اندازه چربی‌های اشباع و ترانس، باعث افزایش کلسترول بد خون (LDL)، انسداد عروق (آترواسکلروز) و در نتیجه افزایش خطر بیماری‌های قلبی و عروقی و حتی برخی سرطان‌ها می‌شود.

بر اساس راهنمای تغذیه‌ای جدید ایالات متحده نیز، مصرف چربی‌های اشباع باید به کمتر از ۱۰ درصد انرژی دریافتی روزانه محدود شود. به همین دلیل توصیه می‌شود روغن‌های مایع گیاهی مانند روغن آفتابگردان، کانولا و زیتون جایگزین کره، روغن دنبه و روغن‌های نیمه‌جامد مانند روغن نباتی شوند.

به گفته وزارت بهداشت، برخلاف تصور عمومی، نیازی به حذف کامل چربی از رژیم غذایی نیست؛ بلکه مهم‌تر از همه، انتخاب منبع چربی سالم و مصرف متعادل آن است. روغن‌های گیاهی که حاوی چربی‌های غیر اشباع هستند، اگر به‌درستی نگهداری و مصرف شوند، می‌توانند نقش مفیدی در سلامت بدن ایفا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا