هاتداگ همیشه هم مضر نیست

به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، ساندویچهای هاتداگ محبوبیت زیادی بین مردم دارند، ومتخصصان بارها نسبت به مضرات این خوراکی هشدار دادهاند.
یک نکته جالب اینکه هاتداگها میتوانند در یک رژیم غذایی بهصورت متعادل مصرف شوند و جزو غذاهای مغذی هم باشند.
در اینباره چند توصیه مطرح است: بهدنبال هات داگهایی باشید که از 100درصد گوشت گاو یا سایر گوشتهای بدون چربی ساخته شدهاند.
از گزینههای ساخته شده با محصولات جانبی یا مواد افزودنی که ارزش غذایی کمی دارند، اجتناب کنید.گوشت گاو تغذیه شده با علف میتوانند بهدلیل محتوای چربی اشباع کمتر، ماده اولیه سالمتری برای استفاده از هاتداگ داشته باشند.
درصورت امکان، هاتداگهایی با محتوای سدیم کمتر و افزودنیهای کمتر را انتخاب کنید. گزینههای جایگزین شامل هات داگ مرغ یا بوقلمون است که معمولا کالری و چربی اشباع کمتری نسبت به هاتداگهای گوشت گاو دارند.
هات داگهای گیاهی هم معمولا از سبزیجات تهیه میشوند و کالری و کلسترول کمتری دارند.