تغذیه و تناسب اندام

خطر لبنیات فله‌ای برای زنان باردار

سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با رد این باور نادرست که مصرف لبنیات فله‌ای در دوران بارداری مفید است، اعلام کرد: لبنیات فله‌ای و پرچرب به‌ویژه برای زنان باردار می‌تواند خطراتی جدی به همراه داشته باشد.

بر اساس اعلام این دفتر، لبنیات فله‌ای به دلیل دارا بودن مقادیر بالای اسیدهای چرب اشباع، در مقایسه با شیرهای کم‌چرب پاستوریزه، خطر ابتلا به بیماری‌های مزمن مانند چاقی، دیابت نوع ۲ و مشکلات قلبی‌ـ‌عروقی را افزایش می‌دهد.

خطر بیماری‌های عفونی با لبنیات غیرپاستوریزه

همچنین تأکید شده است که مصرف شیرهای خام و غیرپاستوریزه می‌تواند عامل انتقال بیماری‌های عفونی خطرناکی مانند تب مالت و سل باشد که برای سلامت مادر باردار و جنین بسیار تهدیدکننده هستند.

جایگزین سالم: شیر پاستوریزه کم‌چرب

دفتر بهبود تغذیه جامعه توصیه می‌کند که زنان باردار لبنیات فله‌ای و پرچرب را از برنامه غذایی خود حذف کرده و به‌جای آن از لبنیات پاستوریزه کم‌چرب استفاده کنند.

«شیر کم‌چرب پاستوریزه به دلیل داشتن کلسیم، فسفر و ویتامین‌های محلول در آب، نه تنها ارزش غذایی بیشتری دارد، بلکه جذب این مواد در بدن نیز بالاتر است.»

در دوران بارداری، انتخاب آگاهانه مواد غذایی اهمیت ویژه‌ای دارد. حذف لبنیات فله‌ای و استفاده از لبنیات مطمئن و پاستوریزه می‌تواند گامی مؤثر در حفظ سلامت مادر و جنین باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا