۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کردهاند
سالمخبر: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از برنامههای نظارتی این سازمان برای تأمین محصولات ایمن و بدون گلوتن ویژه بیماران مبتلا به سلیاک خبر داد.

عبدالعظیم بهفر با اشاره به حساسیتهای تغذیهای بیماران سلیاکی گفت: این بیماران تنها مجاز به مصرف مواد غذایی فاقد گلوتن هستند و هرگونه آلودگی به گلوتن میتواند آسیبهای جدی به سلامت آنها وارد کند.
او تأکید کرد: سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی
سازمان غذا و دارو با نظارت دقیق بر تولید و واردات محصولات بدون گلوتن، تلاش دارد دسترسی ایمن و کافی این بیماران به محصولات مورد تأیید و بهداشتی را تضمین کند را تضمین کند.
به گفته وی تاکنون ۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کردهاند که برخی از آنها شامل کشک ورقهای، پودر پنکیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمهحجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارتهای لازم در بازار عرضه میشوند.
بهفر افزود: بخشی از این محصولات در داخل کشور تولید و بخشی دیگر از طریق واردات تأمین میشود. با توجه به اینکه سرمایهگذاری در حوزه محصولات بدون گلوتن بر عهده سازمان غذا و دارو نیست، متقاضیان میتوانند
تاکنون ۱۱۲ محصول بدون گلوتن مجوز دریافت کردهاند که برخی از آنها شامل کشک ورقهای، پودر پنکیک، پودر فلافل، نان پیتزا، نان لواش و سنگک، انواع کیک و کلوچه، بیسکوئیت، انواع ماکارونی، انواع آرد، انواع نان حجیم، نیمهحجیم و مسطح و انواع شیرینی هستند که با نظارتهای لازم در بازار عرضه میشوند پس از دریافت مجوزهای لازم از مراجع ذیربط، برای اخذ مجوزهای بهداشتی از سازمان اقدام کنند.
بنا بر اعلام سازمان غذا و دارو، مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با اشاره به نظارتهای دقیق این سازمان، اظهار کرد: فرآیندهای نظارتی و آزمایشگاهی به گونهای طراحی شده است که از سلامت و کیفیت این محصولات اطمینان حاصل شود. او تأکید کرد که دسترسی پایدار و گسترده به محصولات بدون گلوتن، یکی از اولویتهای سازمان غذا و دارو در راستای سلامت بیماران مبتلا به سلیاک است و نظارتها با دقت و حساسیت ویژهای انجام میشود.