اخبار سلامت

هشدار برای ورود و شیوع تب کریمه کنگو و سرخک از مرزهای شرقی کشور

سالم‌خبر: کارشناسان بهداشت عمومی، هشدار دادند: با شیوع و موجی از عفونت‌های ناشی از بیماری‌های تب کریمه کنگو و سرخک در پاکستان بیم آن می‌رود که این بیماری‌ها با رفت‌وآمد گاه کنترل نشده مهاجران افغانستانی از مرزهای شرقی کشور به ویژه اتباع رانده شده از پاکستان، در کشور نیز گسترش یابد.

سالم نیوز

سالم‌خبر: کارشناسان بهداشت عمومی، هشدار دادند: با شیوع و موجی از عفونت‌های ناشی از بیماری‌های تب کریمه کنگو و سرخک در پاکستان بیم آن می‌رود که این بیماری‌ها با رفت‌وآمد گاه کنترل نشده مهاجران افغانستانی از مرزهای شرقی کشور به ویژه اتباع رانده شده از پاکستان، در کشور نیز گسترش یابد.

به گزارش سالم‌خبر؛ به ویژه آنکه موجی از این نوع عفونت‌ها از جمله سرخک در میان کودکان واکسینه نشده مشاهده شده است و مرگ و میر ناشی از سرخک در سراسر جهان در حال افزایش است.

به گزارش

کارشناسان بهداشت عمومی، هشدار دادند: با شیوع و موجی از عفونت‌های ناشی از بیماری‌های تب کریمه کنگو و سرخک در پاکستان بیم آن می‌رود که این بیماری‌ها با رفت‌وآمد گاه کنترل نشده مهاجران افغانستانی از مرزهای شرقی کشور به ویژه اتباع رانده شده از پاکستان، در کشور نیز گسترش یابد سازمان جهانی بهداشت و مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده در گزارش جدیدی اعلام کرد که مرگ و میر ناشی از سرخک در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال قبل از آن ۴۳ درصد در جهان افزایش یافته است که ناشی از افزایش ۱۸ درصدی موارد ابتلاء به سرخک است.

این گزارش تعداد تخمینی موارد سرخک در سال ۲۰۲۲ را ۹ میلیون و ۱۳۶۰۰۰ مورد مرگ و میر اعلام کرده که بیشتر در میان کودکان بوده است.

جان ورتفوی، مدیر بخش جهانی ایمن سازی، گفت: «افزایش شیوع و مرگ و میر سرخک خیره کننده است، اما متأسفانه،

براساس گزارش سازمان جهانی بهداشت مرگ و میر ناشی از سرخک در سال ۲۰۲۲ در مقایسه با سال قبل از آن ۴۳ درصد در جهان افزایش یافته است که ناشی از افزایش ۱۸ درصدی موارد ابتلاء به سرخک است با توجه به کاهش نرخ واکسیناسیون که در چند سال گذشته شاهد آن بوده ایم، غیرمنتظره نیست. موارد سرخک در هر نقطه‌ای برای همه کشورها و جوامعی که در آن افراد کمتر واکسینه شده اند، خطرآفرین است. تلاش‌های فوری و هدفمند برای جلوگیری از بیماری سرخک و مرگ و میر بسیار مهم است.»

این گزارش خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۲۲، ۳۷ کشور شیوع گسترده یا مخرب سرخک را تجربه کردند، که این تعداد در سال قبل ۲۲ کشور بوده است.

۲۶ کشور آفریقایی در سال ۲۰۲۲ شیوع سرخک را تجربه کردند، به همراه شش کشور در مدیترانه

پاکستان و هند از جمله کشورهایی هستند که 22 میلیون کودکی که اولین دوز واکسن سرخک خود را فراموش کرده اند در آن زندگی می‌کنند شرقی، دو کشور در جنوب غربی آسیا و یک کشور در اروپا.

سرخک از طریق واکسیناسیون دو دوز قابل پیشگیری است، اما هنوز ۳۳ میلیون کودک وجود دارند که دوز واکسن سرخک را از دست داده اند – نزدیک به ۲۲ میلیون نوبت اول و ۱۱ میلیون دیگر دوز دوم خود را از دست داده اند.

از ۲۲ میلیون کودکی که اولین دوز واکسن سرخک خود را فراموش کردند، بیش از نیمی از آنها فقط در ۱۰ کشور زندگی می‌کنند: آنگولا، برزیل، جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی، هند، اندونزی، ماداگاسکار، نیجریه، پاکستان و فیلیپین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا