اخبار سلامت

برج آزادی به رنگ امید؛ نماد تهران صورتی می‌شود

سلامت نیوز

به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایرنا،به مناسبت ماه جهانی آگاهی‌بخشی درباره سرطان پستان، برج آزادی تهران امشب (پنج‌شنبه ۱۰ مهرماه) با نور صورتی روشن می‌شود. این حرکت نمادین با همکاری پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و مجموعه برج آزادی صورت می‌گیرد تا بر اهمیت تشخیص زودهنگام، غربالگری و حمایت از مبتلایان به این بیماری تأکید شود.

ماه اکتبر (۹ مهر تا ۹ آبان) در تقویم جهانی به عنوان ماه اطلاع‌رسانی سرطان پستان شناخته می‌شود. در این بازه، تلاش‌های جهانی برای افزایش آگاهی عمومی نسبت به این بیماری، ترویج معاینات دوره‌ای و حمایت از بیماران مبتلا شدت می‌گیرد. روبان صورتی به عنوان نماد بین‌المللی آگاهی از سرطان پستان در سراسر جهان شناخته شده است و در برنامه‌ها و کمپین‌های اطلاع‌رسانی استفاده می‌شود.

سرطان پستان، شایع‌ترین نوع سرطان در میان زنان در جهان و ایران است و سالانه بر زندگی بیش از دو میلیون زن تأثیر می‌گذارد. با این حال، بسیاری از موارد این بیماری در صورت تشخیص به‌موقع، قابل درمان هستند.

برگزاری چنین برنامه‌های نمادینی، گامی مؤثر در جهت ارتقاء فرهنگ سلامت، تشویق به غربالگری و کاهش ترس و ناآگاهی نسبت به سرطان پستان به شمار می‌رود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا