غذا و دارو

ورود داروی جدید Enflonsia برای پیشگیری از RSV در نوزادان

سالم‌خبر: کمیته مشورتی واکسن‌ها در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، توصیه کرد که از آنتی‌بادی مونوکلونال جدید شرکت Merck با نام Enflonsia برای پیشگیری از عفونت ویروس سنسشیال تنفسی RSV در نوزادان استفاده شود.

سالم نیوز

سالم‌خبر: کمیته مشورتی واکسن‌ها در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، توصیه کرد که از آنتی‌بادی مونوکلونال جدید شرکت Merck با نام Enflonsia برای پیشگیری از عفونت ویروس سنسشیال تنفسی RSV در نوزادان استفاده شود.

به گزارش سالم‌خبر به نقل از STAT این تصمیم، نخستین رأی‌گیری رسمی اعضای جدید این

کمیته مشورتی واکسن‌ها در مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا (CDC)، توصیه کرد که از آنتی‌بادی مونوکلونال جدید شرکت Merck با نام Enflonsia برای پیشگیری از عفونت ویروس سنسشیال تنفسی RSV در نوزادان استفاده شود کمیته به انتخاب وزیر بهداشت دولت ترامپ منصوب شده‌اند و در یکی از مهم‌ترین حوزه‌های واکسیناسیون، نقش مؤثری ایفا می‌کنند.

Enflonsia دومین محصول از نوع خود در بازار ایالات متحده است که به منظور محافظت نوزادان در برابر RSV عرضه می‌شود. پیش از این، ترکیب آنتی‌بادی Beyfortus که به‌طور مشترک توسط شرکت‌های

Enflonsia دومین محصول از نوع خود در بازار ایالات متحده است که به منظور محافظت نوزادان در برابر RSV عرضه می‌شود. پیش از این، ترکیب آنتی‌بادی Beyfortus که به‌طور مشترک توسط شرکت‌های Sanofi و AstraZeneca تولید می‌شود، تنها گزینه در دسترس برای این منظور بود Sanofi و AstraZeneca تولید می‌شود، تنها گزینه در دسترس برای این منظور بود.

آژانس غذا و داروی آمریکا FDA در اوایل ژوئن مجوز استفاده از Enflonsia را صادر کرد. بر اساس اعلام شرکت Merck، این آنتی‌بادی برای نوزادان زیر ۸ ماه که در آستانه اولین فصل شیوع RSV قرار دارند تجویز خواهد شد. شرکت Merck همچنین اعلام کرده که توزیع این

این آنتی‌بادی برای نوزادان زیر ۸ ماه که در آستانه اولین فصل شیوع RSV قرار دارند تجویز خواهد شد. شرکت Merck همچنین اعلام کرده که توزیع این دارو را از پاییز امسال و پیش از آغاز فصل اوج ابتلا به RSV در آمریکا آغاز خواهد کرد دارو را از پاییز امسال و پیش از آغاز فصل اوج ابتلا به RSV در آمریکا آغاز خواهد کرد.

RSV یک ویروس شایع تنفسی است که می‌تواند در نوزادان و سالمندان منجر به بیماری شدید و بستری شود. در سال‌های اخیر، تلاش‌های گسترده‌ای برای تولید داروها و واکسن‌های مؤثر علیه این ویروس انجام شده است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا