غذا و دارو

فرضیه استفاده از کره محلی در طبخ غذا برای پیشگیری از چربی خون رد شد

سالم‌خبر: براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مصرف کره محلی برخلاف تصور عمومی هیچ نقشی در پیشگیری از چربی خون ندارد و باور رایج درباره اثر حفاظتی آن پایه علمی ندارد.

سالم نیوز

بنابر اتیتر ۱: کره محلی مانع چربی خون نمی‌شود
تیتر ۲: فرضیه اثر حفاظتی کره محلی بر چربی خون رد شد
لید:
سالم‌خبر: براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مصرف کره محلی برخلاف تصور عمومی هیچ نقشی در پیشگیری از چربی خون ندارد و باور رایج درباره اثر حفاظتی آن پایه علمی ندارد.

بر

براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت؛ مصرف کره محلی برخلاف تصور عمومی هیچ نقشی در پیشگیری از چربی خون ندارد و باور رایج درباره اثر حفاظتی آن پایه علمی ندارد اساس این گزارش، کره از جمله کره محلی به عنوان یک روغن حیوانی به طور عمده حاوی چربی‌های اشباع است و مقادیری از چربی‌های ترانس نیز در چربی لبنیات وجود دارد.

مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش خطر بیماری‌های

مصرف بیش از حد چربی‌های اشباع و ترانس با افزایش سطح کلسترول بد خون، آترواسکلروز (ایجاد پلاک در عروق)، افزایش خطر بیماری‌های قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلاء به برخی سرطان‌ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است قلبی عروقی و افزایش خطر ابتلاء به برخی سرطان‌ها و مرگ ناشی از آنها مرتبط دانسته شده است.

بر اساس راهنمای تغذیه‌ای جدید آمریکا، مصرف چربی‌های اشباع باید محدود شود و کمتر از ده درصد انرژی دریافتی را تشکیل دهد. توصیه می‌شود که برای پخت غذا روغن‌های مایع گیاهی جایگزین روغن‌های

وصیه می‌شود که برای پخت غذا روغن‌های مایع گیاهی جایگزین روغن‌های حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن‌های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند حیوانی مانند کره و روغن دنبه و روغن‌های نیمه جامد مانند روغن نباتی جامد شوند.

روغن‌های مایع به طور عمده از چربی‌های غیر اشباع تشکیل شده اند. چنانچه این روغن‌ها به درستی نگهداری و استفاده شوند و در حد تعادل مصرف شوند، می‌توانند برای سلامتی مفید باشند./وبدا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا