فرزین مقصر و مجرم است یا جیب خالی از ارز او؟!
سالمخبر: سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با انتقاد به بی توجهی بانک مرکزی در پرداخت ارز دارو،تاکید کرد: باید قوه قضائیه یکبار برای همیشه یقه رئیس بانک مرکزی را بگیرد و بگوید تو جرم مرتکب شدی و نتیجه آن کمبود و گرانی داروست و این باعث مرگ و میر شده است.

سلمان سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس با انتقاد به بی توجهی بانک مرکزی در پرداخت ارز دارو،تاکید کرد: باید قوه قضائیه یکبار برای همیشه یقه رئیس بانک مرکزی را بگیرد و بگوید تو جرم مرتکب شدی و نتیجه آن کمبود و گرانی داروست و این باعث مرگ و میر شده است اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در پاسخ به این پرسش فارس که «بالاخره مشکل کمبود دارو چگونه حل خواهد شد؟» با انتقاد از عدم نظارت لازم بر تخصیص بودجه اختصاص داده شده به دارو از سوی دولت و کم توجهی بانک مرکزی نسبت به تخصیص این بودجه و ضرورت ورود جدی قوه قضاییه به این موضوع،اظهار داشت: ما اصلا در این خصوص کمبود قانون نداریم.
وی ادامه داد: در نظارت هم مشکلی نداریم. الان ما می گوییم بانک مرکزی چرا به جای ۸۰۰ میلیون یورو در سه ماه اول سال که باید اختصاص می دادثد، ۳۰۰ میلیون یورو داده ای؟سخنگوی کمیسیون بهداشت مجلس متذکر شد: بانک مرکزی گفته ببخشید،من
پس از نشست فرزین با اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و توضیحات غیرقابل پذیرش او از سوی این نمایندگان حال مواضع تند آنان علیه رئیس بانک مرکزی در حالی مطرح می شود که براساس شنیدهها فرزین از نداشتن ارز، خود گلایه به رئیس جمهوری برده است و جیب خزانهاش خالی از ارز است پرداخت می کنم. الان که ما نامه نوشتیم می گوید ۱۶۰ میلیون یورو تا هفته دیگر می دهم.
اسحاقی با انتقاد از بی توجهی بانک مرکزی به تامین کامل ارز تخصیص داده شده دارو، تصریح کرد: بانک مرکزی شما باید ۸۰۰ میلیون یورو مربوط به دارو را سه ماه اول سال می پرداختید. وی ابراز کرد: مگر من می خواهم بیل و فرغون وارد کنم؟باید قوه قضائیه یکبار برای همیشه یقه رئیس بانک مرکزی را بگیرد و بگوید تو جرم مرتکب شدی و نتیجه آن کمبود وگرانی دارو ست و باعث مرگ و میر شده است.
سخنگوی کمیسیون بهداشت تاکید کرد: بنده خواهش می کنم قوه قضائیه یکبار به این موضوع ورود پیدا کند.