غذا و دارو

داروهای وارداتی باید سر وقت تامین و به دست بیماران برسد

سالم‌خبر: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: واردات دارو و مواد اولیه نیازمند تخصیص ارز و ریال است. اگر در زمان خود اقدام به واردات نکنیم و دارو دچار کمبود بشود فایده ای ندارد و بیمار از دسترسی به دارو باز می‌ماند.

سالم نیوز

سالم‌خبر: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، گفت: واردات دارو و مواد اولیه نیازمند تخصیص ارز و ریال است. اگر در زمان خود اقدام به واردات نکنیم و دارو دچار کمبود بشود فایده ای ندارد و بیمار از دسترسی به دارو باز می‌ماند.

سلمان اسحاقی با اشاره به عوارض کشنده برخی داروها و لزوم مصرفِ داروی وارداتی تاکید کرد: سال آینده مردم توان خرید دارو را نخواهند داشت و دولت باید سیاست خود را تغییر دهد.

اسحاقی با اشاره به لزوم مدیریت ارز ۴۲۰۰ تومانی که اتفاق نیفتاد، مطرح کرد: دولت طرح دارو

واردات دارو و مواد اولیه نیازمند تخصیص ارز و ریال است. اگر در زمان خود اقدام به واردات نکنیم و دارو دچار کمبود بشود فایده ای ندارد و بیمار از دسترسی به دارو باز می‌ماند یار را معرفی کرد. این طرح شکست خورد و بیمه‌ها توانایی پرداختِ ما به تفاوت را نداشتند.

سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به اینکه بسیاری داروخانه‌ها برخی داروها را در اختیار ندارند، تصریح کرد: داروخانه‌ها نزدیک سه هزار میلیارد تومان چک برگشتی در دست دارند و لذا اصراری هم ندارد که دارویی را ارائه دهد که بعداً دنبالِ پول آن از بیمه‌ها باشند.

وی این رویه را به خود تحریمی تشبیه کرد: این روند محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کند. واردات دارو و مواد اولیه نیازمند تخصیص

داروخانه‌ها نزدیک سه هزار میلیارد تومان چک برگشتی در دست دارند و لذا اصراری هم ندارد که دارویی را ارائه دهد که بعداً دنبالِ پول آن از بیمه‌ها باشند ارز و ریال است. اگر در زمان خود اقدام به واردات نکنیم، برای ما منفعت نخواهد داشت.

اسحاقی با بیان اینکه امروز یکی از مشکلات ناظر بر کیت‌های تشخیص آنفلوانزاست. در حال حاضر کمبودی نداریم ولی اگر بدان توجه نشود، با کمبود و بحران مواجه خواهیم شد، همچنین تاکید کرد برخی داروها کیفیت لازم را ندارد به عنوان مثال بیماران دیالیزی، هموفیلی و تالاسمی نمی‌توانند از تولیدات داخل استفاده کنند و لذا مجبور به استفاده از داروهای خارجی هستند.

وی اظهار داشت: در یک برهه بیش از ۲۰ نفر کشته در میان

تا زمانی‌ که اکثر آقایان و مسئولان و سازمان‌ها از بیمه‌های تکمیلی برخوردار هستند، خدمات در حوزه دارو و درمان برایشان رایگان خواهد بود و مشکل مردم را درک نکرده و تصمیماتی می‌گیرند که مردم را با مشکل مواجه می‌سازد بیماران هموفیلی داشتیم که ناشی از عوارض دارو بود و سال گذشته حدود ۷۰ نفر بیمار در حوزه دیالیز کشته شدند. سال آینده مردم با مراجعه به داروخانه توان خرید دارو را نخواهند داشت و لذا سیاست دولت باید تغییر کند.

اسحاقی در مصاحبه با رادیو گفتگو خاطر نشان کرد: تا زمانی‌ که اکثر آقایان و مسئولان و سازمان‌ها از بیمه‌های تکمیلی برخوردار هستند، خدمات در حوزه دارو و درمان برایشان رایگان خواهد بود و مشکل مردم را درک نکرده و تصمیماتی می‌گیرند که مردم را با مشکل مواجه می‌سازد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا