غذا و دارو

پیشنهاد حذف مالیات بر ارزش افزوده از غذا و دارو

سالم‌خبر: عضو کمیسیون مواد غذایی اتاق اصناف ایران گفت: افزایش هزینه بسته‌بندی کالا گاه تا ۲۰۰ درصد و افزایش ۵۵ درصدی هزینه حمل و نقل در سال ۱۴۰۳ به افزایش بیش از ۷۰ درصدی قیمت‌ها در صنایع غذایی در سال ۱۴۰۳ انجامید.

سالم نیوز

عضو کمیسیون مواد غذایی اتاق اصناف ایران در ادامه به موضوع مالیات بر ارزش افزوده پرداخت و گفت: اکنون تمام صنوف کشور موظف شده‌اند مالیات بر ارزش افزوده را از مشتریان دریافت کنند، در حالی که اولا مالیات بر ارزش افزوده یک قانون اروپایی امریکایی است و در کشور ما هم دارد انجام می‌شود و ثانیا در هر نقطه‌ای از دنیا که قانون مالیات بر ارزش افزوده اجرا می‌شود، از مواد غذایی این مالیات گرفته نمی‌شود.

وی اضافه کرد: استفاده از خدمات رستوران‌ها و کافی‌شاپ‌ها مشمول مالیات بر ارزش افزوده می‌شود، زیرا در این دو مکان مشتری غیر از ماده غذایی خدمات مختص به آماده‌سازی غذا را هم دریافت می‌کند، اما وقتی مشتری مواد غذایی را از فروشگاه‌های عرضه‌کننده مانند سوپرمارکت و قصابی و از این قبیل می‌خرد خدمتی دریافت نمی‌کند که به ازای آن ملزم به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده باشد بنابراین دریافت مالیات بر ارزش افزوده از خریدار مواد غذایی با روح این قانون سنخیت ندارد.

بخشی تصریح کرد: مالیات بر ارزش افزوده از مواد غذایی و دارو باید حذف شود، زیرا مصرف این دو گروه کالایی امنیت غذایی و سلامت جامعه را تامین می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا