غذا و دارو

وروی جدی وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه به پرونده مافیای دارو

سالم‌خبر: ورود جدی وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه به پرونده مافیای دارو، نظارت بر تخصیص ارز دارویی را وارد مرحله‌ای جدید کرده است.

سالم نیوز

سالم‌خبر: سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس از ورود جدی وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و سازمان بازرسی کل کشور به ماجرای مافیای دارو و تخلفات مرتبط با تخصیص ارز و توزیع دارو خبر داد. به گفته او، با توجه به هزینه‌های سنگین درمان، بسیاری از بیماران ناچارند بخشی از داروهای ضروری خود را برای تأمین مخارج بفروشند.

ورود وزارت اطلاعات و اطلاعات سپاه به ماجرای دارو

سلمان اسحاقی، سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، اعلام کرد که وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و سازمان بازرسی کل کشور به‌طور جدی وارد

وزارت اطلاعات، اطلاعات سپاه و سازمان بازرسی کل کشور به‌طور جدی وارد نظارت بر ارز دارو و مقابله با مافیای دارو شده‌اند. این نهادها در همکاری با کمیسیون بهداشت، تلاش دارند بر فرآیند تخصیص و توزیع دارو نظارتی دقیق‌تر و مؤثرتر اعمال کنند نظارت بر ارز دارو و مقابله با مافیای دارو شده‌اند. این نهادها در همکاری با کمیسیون بهداشت، تلاش دارند بر فرآیند تخصیص و توزیع دارو نظارتی دقیق‌تر و مؤثرتر اعمال کنند.

اسحاقی با اشاره به هزینه‌های کمرشکن دارو، گفت: «امروز شرایط به‌گونه‌ای است که بیماران خاص و نادر، توان استفاده از تمام داروهای تجویزشده را ندارند و از سه دارو یک داروی خود را در بازار آزاد می‌فروشند تا هزینه‌های دیگر را تأمین کنند.»

او افزود: این وضعیت بحرانی باید با سیاست‌گذاری‌های دقیق مدیریت

امروز شرایط به‌گونه‌ای است که بیماران خاص و نادر، توان استفاده از تمام داروهای تجویزشده را ندارند و از سه دارو یک داروی خود را در بازار آزاد می‌فروشند تا هزینه‌های دیگر را تأمین کنند شود.

توافق ارزی برای حمایت از بیماران

بر اساس پیگیری‌های کمیسیون بهداشت و رایزنی‌های صورت‌گرفته با دولت، تفاهم‌نامه‌ای به ارزش ۳.۵ میلیارد یورو میان وزارت بهداشت و سازمان برنامه و بودجه منعقد شده است تا برای تأمین دارو و تجهیزات پزشکی اختصاص یابد. علاوه بر آن، درخواست ۲ میلیارد یورو دیگر نیز از محل ارز مبادله‌ای به ثبت رسیده است.

اسحاقی در ادامه از فروش داروهای خاص و گران‌قیمت مانند داروهای سرطانی توسط برخی مراکز درمانی و بیمارستان‌ها در بازار آزاد انتقاد کرد و گفت: «نظارت‌های

نظارت‌های کیفی بر بیمارستان‌ها کافی نیست؛ صرفاً تخت‌ها اضافه شده‌اند. به همین دلیل، کمیسیون بهداشت وزارت بهداشت را موظف کرده با همکاری دستگاه‌های امنیتی و نظارتی به این موضوع ورود جدی داشته باشد کیفی بر بیمارستان‌ها کافی نیست؛ صرفاً تخت‌ها اضافه شده‌اند. به همین دلیل، کمیسیون بهداشت وزارت بهداشت را موظف کرده با همکاری دستگاه‌های امنیتی و نظارتی به این موضوع ورود جدی داشته باشد.»

نظارت‌های نامحسوس در راه است

وی تأکید کرد که علاوه بر نهادهای نظارتی و اطلاعاتی، کمیسیون بهداشت نیز نظارت‌های نامحسوس خود را آغاز خواهد کرد. هدف، شفاف‌سازی فرآیند تخصیص ارز و حذف سودجویانی است که با سوءاستفاده از شرایط بیماران، بازار دارو را به گروگان گرفته‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا