غذا و دارو

خطر توقف معاملات دارویی و تجهیزات پزشکی و باز هم کمبودها در راهند!

سالم‌خبر: تنها بانک اروپایی که وجوه مربوط به معاملات ایران در زمینه تجهیزات پزشکی و دارویی را از مسیرهای مستقیم و غیرمستقیم دریافت می‌کرد از ابتدای سال جاری میلادی این روند را متوقف خواهد کرد.

سالم نیوز

سالم‌خبر: تنها بانک اروپایی که وجوه مربوط به معاملات ایران در زمینه تجهیزات پزشکی و دارویی را از مسیرهای مستقیم و غیرمستقیم دریافت می‌کرد از ابتدای سال جاری میلادی این روند را متوقف خواهد کرد.

ابوالفتح صانعی، عضو هیئت مدیره اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی ایران در نامه‌ای خطاب به مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: بانک Volksbank طی اطلاعیه‌ای به ذینفعان و صاحبان حساب‌های شرکت‌هایی که با ایران داد و ستد دارند، پایان همکاری برای پذیرش وجوه معاملات مربوط به ایران را

ابوالفتح صانعی، عضو هیئت مدیره اتحادیه بازرگانان تجهیزات پزشکی ایران در نامه‌ای خطاب به مدیرکل تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو: تنها بانک اروپایی که وجوه مربوط به معاملات ایران در زمینه تجهیزات پزشکی و دارویی را از مسیرهای مستقیم و غیرمستقیم دریافت می‌کرد از ابتدای سال جاری میلادی این روند را متوقف خواهد کرد از تاریخ یکم فوریه ۲۰۲۴ اعلام و درخواست کرده تا معاملات جاری با شرکت‌های طرف قرارداد با ایران را تا آن تاریخ تسویه کنند.

بر اساس اعلام این فعال حوزه تجهیزات پزشکی این بانک به عنوان تنها بانک اروپایی مطرح است که وجوه مربوط به معاملات ایران را از مسیرهای مستقیم و غیرمستقیم دریافت می‌کرد و پایان همکاری این بانک اثرات بسیار مخربی در رویه تامین کالا از شرکت‌های بزرگ و صاحب‌نام خواهد گذاشت.

پیش‌تر نیز به دلیل تحریم‌های آمریکا و متحدانش، بانک ورنگلد (Varengold) به عنوان یکی از آخرین راه‌های

بانک Volksbank طی اطلاعیه‌ای به ذینفعان و صاحبان حساب‌های شرکت‌هایی که با ایران داد و ستد دارند، پایان همکاری برای پذیرش وجوه معاملات مربوط به ایران را از تاریخ یکم فوریه ۲۰۲۴ اعلام و درخواست کرده تا معاملات جاری با شرکت‌های طرف قرارداد با ایران را تا آن تاریخ تسویه کنند تامین ارز داروهای موردنیاز ایران (داروهای وارداتی از اروپا)، از قطع همکاری با کشورمان خبر داده بود.

این در حالی که در سطح بین‌الملل برخی عنوان می‌کنند ایران از نظر دارو و تجهیزات پزشکی تحریم‌ نیست اما محدودیت‌های این چنینی دسترسی بیماران به این کالاهای حیاتی را کاهش داده است. در این باره سیدحیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو هم چندی پیش از امتناع شرکت‌های خارجی برای فروش دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی به بهانه تحریم‌ خبر داده و گفته بود این مساله باعث شده که تعدادی از بیماران به داروهای

پیش‌تر نیز به دلیل تحریم‌های آمریکا و متحدانش، بانک ورنگلد (Varengold) به عنوان یکی از آخرین راه‌های تامین ارز داروهای موردنیاز ایران (داروهای وارداتی از اروپا)، از قطع همکاری با کشورمان خبر داده بود مورد نیاز خود دسترسی نداشته باشند.

محمدی با تاکید بر این که بارها مشکلات تامین دارو را به گوش شرکت‌های خارجی تولید کننده رسانده‌ایم، بیان کرده بود که برخی از این شرکت‌ها از فروش دارو برای بیماران ایرانی خودداری می‌کنند. کمک سازمان‌های بین‌المللی برای تامین داروهای مورد نیاز بیماران، می‌تواند راهگشا باشد و از طرفی از نمایندگان این سازمان‌ها می‌خواهیم که مشاهدات خود را در مجامع بین‌المللی مطرح کنند تا همگان بدانند که تحریم‌ها به بیماران ایرانی آسیب رسانده است./همشهری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا