غذا و دارو

برنج‌های وارداتی باید از فیلترهای دقیق سازمان غذا و دارو عبور کنند

سالم‌خبر: افخم محمدعلیزاده رئیس اداره فرآورده‌های غذایی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو با اشاره به فرآیند نظارت بر واردات برنج گفت: تمامی برنج‌های وارداتی پیش از ورود به کشور، از نظر آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین نظیر آرسنیک به دقت بررسی می‌شوند.

سالم نیوز

سالم‌خبر: افخم محمدعلیزاده رئیس اداره فرآورده‌های غذایی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو با اشاره به فرآیند نظارت بر واردات برنج گفت: تمامی برنج‌های وارداتی پیش از ورود به کشور، از نظر آلودگی‌های شیمیایی، میکروبی و فلزات سنگین نظیر آرسنیک به دقت بررسی می‌شوند.

وی افزود: این آزمایش‌ها در مراکز تخصصی و با استفاده از پیشرفته‌ترین تجهیزات انجام می‌شود تا هیچ‌گونه خطری متوجه سلامت مصرف‌کنندگان نباشد.

وی با تأکید بر رعایت کامل استانداردهای ایمنی و سلامت در واردات مواد غذایی افزود: محصولات غذایی وارداتی، از جمله برنج، تنها در صورتی اجازه ورود به بازار را دارند که تمامی شاخص‌های کیفی و سلامت را رعایت کرده باشند. در غیر این صورت، از ورود محموله‌های نامنطبق به کشور جلوگیری خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا