طرز تهیه ترافل شکلاتی خانگی بدون نیاز به فر
شکلات یک خوراکی محبوب است که کمتر کسی طعم آن را دوست ندارد. شکلات علاوه بر اینکه به تنهایی در کنار یک لیوان چای یا قهوه مصرف میشود میتواند طعم دهنده اصلی دسرها یا شیرینی و کیک باشد. یکی از خوراکیهای خوشمزهای که با شکلات درست میشود ترافل است. ترافلها توپکهای کوچکی هستند که با ترکیب شکلات، بیسکویت، کیک اسفنجی و مواد اولیه دیگری درست میشوند. در این مطلب طرز تهیه ترافل شکلاتی خانگی را به شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه موساکا با مرغ خوشمزه و ساده به روش رستورانی
موساکا با مرغ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مجلسی یونان است که معروف به گراتن می باشد و با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه موساکا با مرغ در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا با سس فرانکفورتر خوشمزه
پارسینه: پیتزا با سس فرانکفورتر یکی دیگر از غذاهای خوشمزه است که امروز می خواهیم معرفی کنیم.
طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی خوشمزه به روش جنوبی
بامیه پلو با گوشت قلقلی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بامیه پلو با گوشت قلقلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ
پارسینه: در مطلب زیر طرز تهیه خورش آلو اسفناج مجلسی با گوشت یا مرغ را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
بهترین لوبیا برای خورشت قورمه سبزی چیست؟
قورمه سبزی به گفته بسیاری غذای ملی ایرانیان است. این غذای خوشمزه به روشهای مختلفی تهیه میشود. برخی آن را با لوبیا قرمز، برهی با لوبیا چیتی میپزند. بالاخره کدامیک درست است؟ بهترین لوبیا برای خورشت قورمه سبزی چیست؟ با مجله آشپزی فودوتو همراه ما باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.
چرا پنکیک خمیر میشود + راه حل
پنکیک یک صبحانه آمریکایی است که با آرد، شیر، کره درست میشود و برای پخت نیاز به فر ندارد. این کیکهای ساده و سریع با عسل، شیره درخت افرا، مربا یا سس شکلات سرو میشوند. یکی از مهمترین دلایل محبوبت پنکیکها بافت نرم و ابری آن است. گاهی اوقات بعد از پخت پنکیک متوجه میشویم که پنکیک خمیر شده است و بافت خوبی ندارد. چرا پنکیک خمیر میشود و راه حل این مشکل چیست؟
طرز تهیه ماش پلو افغانی خوشمزه به روش سنتی افغانستانی
ماش پلو افغانی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار کشور افغانستان است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماش پلو افغانی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه ته چین مرغ و هویج ساده و خوشمزه به روش تهرانی
ته چین مرغ و هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی ایرانی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ و هویج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
مقدار لپه برای هر نفر در خورشت قیمه چقدر است؟
لپه برای ما ایرانیها بسیار مهم است! میپرسید چرا؟ زیرا یکی از مهمترین و خوشمزه ترین خورشتهای ایرانی را با آن تهیه میکنند. خورشت قیمه که شهرت آن زیادی دارد. البته برای تهیه غذاهایی مانند قیمه بادمجان هم از لپه استفاده میشود. اما شاید سوالی که در ذهن شما به وجود آمده باشد این است که مقدار لپه برای هر نفر در خورشت قیمه چقدر است؟ با مجله آشپزی فودوتو همراه باشید تا به این سوال پاسخ دهیم.
طرز پخت شله زرد خوشمزه و مجلسی به صورت سنتی و نذری
پارسینه: شله زرد یکی از انواع دسرهای خوشمزه و بسیار پرطرفدار ایرانی است که به دو صورت سرد و گرم سرو می شود. این دسر سنتی و قدیمی به عنوان یک دسر مناسبتی هم شناخته می شود که در مناسبت های مذهبی به صورت نذری در میان مردم پخش می شود.
طرز تهیه کیک رژیمی بدون شکر خوشمزه به روش خانگی
کیک رژیمی بدون شکر یکی از انواع کیک های خوشمزه و سالم است که برای افراد دارای رژیم بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک رژیمی بدون شکر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی خوشمزه به روش خانگی
کیک شکلاتی آلبالویی یکی از انواع کیک های خوشمزه و مجلسی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک شکلاتی آلبالویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
نکات مهم برای تهیه قیمه نذری برای ۵۰ نفر
پارسینه: خورش قیمه پای ثابت بسیاری از مراسمات است و از دیرباز در مراسم سوگواری، مخصوصاً مراسم سوگواری محرم و فاطمیه برای نذر پخته میشده است.
طرز تهیه مربای پوست پرتقال به همراه فوت و فنها
مربای پوست پرتقال به دلیل عطر و طعم عالی یکی از مرباهایی است که تقریبا همه دوست دارند. این مربا معمولا در فصل پاییز و زمستان درست میشود و به همراه خامه و نان تازه و گرم مهمان سفره صبحانه خانوادههای ایرانی میشود. در این مطلب طرز تهیه مربای پوست پرتقال را به شما آموزش خواهیم داد.
طرز تهیه میلک شیک شکلات و موز ساده به روش خانگی
میلک شیک شکلات و موز یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی در سراسر جهان دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه میلک شیک شکلات و موز در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه اشکنه بادمجان خوشمزه و ساده به روش سنتی
اشکنه بادمجان یکی از انواع غذاهای خوشمزه و قدیمی تهرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اشکنه بادمجان در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه هات چاکلت غلیظ و خوشمزه کافی شاپی
هات چاکلت یا شکلات داغ نوشیدنی غلیظ و گرمی است که از ذوب شکلات (شکلات تختهای یا شکلات چیپسی) در آب داغ یا شیر تهیه میشود. در طرز تهیه هات چاکلت، تکههای شکلات ذوب شده همچنین کمی پودر کاکائو با شیر داغ مخلوط میشوند تا یک نوشیدنی خوش طعم شکلاتی به شما بدهند.
طرز تهیه ماهی سرخ شده خوشمزه به روش رستورانی
ماهی سرخ شده یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و بین المللی است که به روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ماهی سرخ شده در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه کیک سیب پنبه ای خوشمزه به روش خانگی
کیک سیب پنبه ای یکی از انواع کیک های خوشمزه و بین المللی است که بافت و طعم بی نظیری دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک سیب پنبه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه عدس پلو نذری رستورانی+ مواد اولیه و راز سرآشپز
پارسینه: یکی از غذاهای مهم برای نذری در ماه های محرم و صفر عدس پلو است اما نکات خاصی وجود دارد که دانستن و رعایت آنها فرمول خوشمزگی عدس پلوهای نذری است.
طرز تهیه اوتمیل به همراه فوت و فنها
اوتمیل یک صبحانه بسیار محبوب است که از جو دوسر پرک و مایعاتی مانند آب، شیر گاو یا شیر گیاهی تشکیل شده است. اوتمیل را میتوانید به عنوان صبحانه یا میان وعده در نظر بگیرید و با انواع میوهها و افزودنیهای دیگر طعم آن را بهتر کنید. طرز تهیه اوتمیل بسیار ساده است و در کمتر از چند دقیقه آماده میشود.
طرز تهیه مافین انگلیسی به همراه فوت و فنها
مافین انگلیسی یک نان کوچک، گرد و مسطح است که با خمیر مایه درست میشود. این نان را میتوانید روی میز صبحانه در بریتانیا، آمریکای شمالی، استرالیا و نیوزلند ببینید، که اغلب با چاشنیهای شیرین یا شور مانند مربای میوه یا عسل، یا تخم مرغ، سوسیس، ژامبون یا پنیر سرو میشود. در این مطلب طرز تهیه مافین انگلیسی را به شما آموزش خواهیم داد.
بهترین ترفند برای رفع بوی زحم و بد تخم مرغ در کیک
پارسینه: یکی از اصلیترین مواد برای پختن کیک تخم مرغ است، اما استفاده از آن ممکن است باعث ایجاد بوی زهم شود که جای نگرانی نیست با رعایت نکاتی حل میشود.
طرز تهیه پیتزا کاسه ای ساده و خوشمزه به روش خانگی
پیتزا کاسه ای یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بین المللی است که به صورت تک نفره سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا کاسه ای در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج ساده با طعم خوشمزه
پیراشکی قارچ و اسفناج یکی از انواع فینگر فودهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیراشکی قارچ و اسفناج در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه اسموتی گیلاس خوشمزه به روش کافی شاپی
اسموتی گیلاس یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و بین المللی است که با رسپی های مختلفی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه اسموتی گیلاس در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه شربت آلو سیاه خوشمزه به روش سنتی
شربت آلو یکی از انواع نوشیدنی های خوشمزه و متفاوت است که در روزهای گرم تابستانی بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شربت آلو در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه آفوگاتو دسر معروف ایتالیایی
وقتی نوبت به معروفترین دسرهای ایتالیایی میرسد، آفوگاتو در کنار تیرامیسو و پاناکوتا در بالای لیست قرار میگیرد. طرز تهیه آفوگاتو بسیار ساده است و شاید همین مهمترین دلیل محبوبیتاش باشد. معمولا مواد تشکیل دهنده آفوگاتو بستنی وانیلی، اسپرسو و شکلات رنده شده هستند که در هر آشپزخانهای پیدا میشوند.
طرز تهیه فلافل با طعمی که به عمرت نخوردی+ فرمول ادویه
پارسینه: برخی از کشور ها مثل لبنان به خوشمزگی فلافل هایشان معروف هستند. اگر شماهم میخواهید یک فلافل خوشمزه درست کنید، میتوانید از دستور تهیه فلافل لبنانی استفاده کنید.
بهترین روش برای دم کردن زعفران
پارسینه: زعفران مادهای بسیار ارزشمند و خوش رنگ و بو است که سفرههای ما را تا چند برابر زیباتر میکند همچنین طعم دلپذیری به غذاها میدهد.
طرز تهیه ماکارونی شیر
پارسینه: غذایی عجیب با شیر با عنوان “ماکارونی شیر” را می توانید مشاهده نمایید.
طرز تهیه مرغ بریان رژیمی خوشمزه و ساده به روش رستورانی
مرغ بریان رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم بین المللی است که با رسپی و مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه مرغ بریان رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی خوشمزه به روش خانگی
شیرینی مربایی کاکائویی یکی از انواع شیرینی های مجلسی و خوشمزه است که برای پذیرایی در بسیاری از مهمانی ها مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی مربایی کاکائویی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه پارفیت میوهای؛ دسر آسان و خوشمزه فرانسوی
پارسینه: پارافیت گزینه بسیار مناسبی است که مواد اولیه آن در دسترس و ساده است.
طرز تهیه شور خانگی به همراه فوت و فنها
معمولا یکی از چاشنیهایی که در فصل پاییز در همه خانهها مقدمات آماده کردنش فراهم میشود ترشی و شور است. شور خانگی با طعم دلچسب و سبزیجات ترد، کنار غذاهای ایرانی فوق العاده است. در این مطلب طرز تهیه شور خانگی را به همراه فوت و فنهایش به شما آموزش خواهیم داد.
آلوئه ورا؛ شربتی پرخاصیت برای روزهای گرم سال
پارسینه: در روزهای گرم سال تب تهیه شربتهای خانگی نیز بالا میرود. در این میان شربتهای خاص و پرخاصیت همچون شربت آلوئه ورا نیز همواره طرفداران بسیاری دارد.
طرز تهیه پاستا با شیر خوشمزه و ساده به روش خانگی
پاستا با شیر یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پرطرفدار ایتالیایی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا با شیر در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه کباب قلقلی ساده و خوشمزه به روش سنتی
کباب قلقلی یکی از انواع کباب های خوشمزه و محبوب ایرانی است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کباب قلقلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی و بسیار خوشمزه در فر
کشک بادمجان رژیمی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با روش های مختلفی پخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کشک بادمجان رژیمی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی ساده به روش خانگی
شیرینی توپک نارگیلی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و پرطرفدار است که برای پذیرایی در مهمانی های خاص بسیار مناسب می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی توپک نارگیلی در ادامه با سایت آموزشی چی شی همراه باشید.
نکات طلایی برای درست کردن غذای نذری
پارسینه: در پخت، توزیع و مصرف غذاهای نذری باید نکاتی را رعایت نماییم، در صورت رعایت نکردن این نکات بهداشتی، سلامت مصرف کنندگان به خطر خواهد افتاد.
برگه زردآلوی خانگی درست کنید
پارسینه: در زمانی که برگههای زردآلو را زیر آفتاب قرار میدهید، کامل مراقب باشید تا بیش از حد خشک نشوند.
طرز تهیه حلوای نذری برای ۲۰ نفر به بالا+ اندازه مواد لازم
پارسینه: حلوا معروفترین نذری در ایام محرم است، اما برای پخت حلوای نذری به میزان دقیقی از مواد احتیاج است همچنین فوت کوزه گری و نکات کلیدی برای خوشمزه شدن آن مهم هستند.
بهترین زمان خوردن شیر چه زمانی است؟
پارسینه: شیر یکی از مفیدترین و مهمترین مواد مغذی است که تمام افراد باید در سنین مختلف مصرف کنند، اما نوشیدن شیر زمان خاص خود را دارد تا آهن و کلسیم آن بهتر جذب شود.
۸ غذا که میتوان در فر درست کرد
پارسینه: پخت لازانیا در فر آشپزخانه طمع و مزه دیگری داشته و تجربه خوبی را برایمان فراهم می کند.
طرز تهیه برنح نذری برای ۱۰۰ نفز+اندازه برنج
پارسینه: برنج های نذری همیشه طعم و عطر متفاوت و خاصی دارند اما سخت ترین بخش پخت برنج نذری محاسبه میزان برنج است که افراد را همیشه به چالش میکشد.
تبدیل ماست شیرین به ماست ترش به همراه نکات
ترش یا شیرین بودن ماست به ذائقه افراد بستگی دارد اما معمولا ماست ترش کاربردهای بیشتری دارد و معمولا پر طرفدارتر است. به عنوان مثال برای تهیه دوغ و یا آب دوغ خیار از ماست ترش استفاده میشود. اما اگر ماستی که در خانه داریم شیرین بود چگونه میتوان آن را ترش کرد؟ آیا راهکاری برای آن وجود دارد؟ راهنمای تبدیل ماست شیرین به ماست ترش را در مجله آشپزی فودوتو بخوانید.