اخبار فناوری

تشریح الزامات جدید برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی؛ پایان بی‌ضابطگی نزدیک است؟

معاون پیشین پلیس راهور فراجا با انتقاد از شرایط فعلی احراز هویت رانندگان تاکسی‌های اینترنتی، خواستار نظارت شدیدتر، احراز هویت دقیق‌تر و اتصال این پلتفرم‌ها به نهادهای امنیتی و انتظامی شد. به گفته وی، رانندگان باید همانند تاکسیران‌ها از فیلترهای متعدد شخصیتی و قانونی عبور کنند.

نبض فناوری

به گزارش «نبض فناوری»، سردار عین‌اله جهانی، معاون پیشین پلیس راهور فراجا، با اشاره به خلأهای نظارتی در ساختار فعالیت تاکسی‌های اینترنتی، خواستار بازنگری فوری در نحوه احراز هویت و فعالیت رانندگان این پلتفرم‌ها شد. وی گفت:

> «کسی که می‌خواهد تاکسیران شود، باید هفت‌خوان رستم را پشت سر بگذارد؛ از جمله متأهل بودن، نداشتن سوءپیشینه، سلامت جسمی و روانی، و تعهد اخلاقی. اما متأسفانه در تاکسی‌های اینترنتی این شرایط لحاظ نمی‌شود.»

 

جهانی با تأکید بر اینکه رانندگان این خدمات، با جان، مال و ناموس مردم سروکار دارند، افزود:

> «در حال حاضر، نظارت بر رانندگان تاکسی‌های اینترنتی کافی نیست. حتی پلاک‌های غیرتهرانی نیز در پایتخت فعالیت می‌کنند، که برخلاف مقررات حمل‌ونقل شهری است.»

تشریح الزامات جدید برای رانندگان تاکسی‌های اینترنتی؛ پایان بی‌ضابطگی نزدیک است؟

او همچنین خواستار این شد که مالک و راننده خودرو در تاکسی‌های اینترنتی یک نفر باشند و فعالیت راننده فقط در شهر محل پلاک خودرو مجاز باشد.

معاون پیشین پلیس راهور پیشنهاد داد که رانندگان این پلتفرم‌ها نیز همانند تاکسیران‌ها به طور دوره‌ای در کلاس‌های آموزشی و توجیهی شرکت کنند و توسط سامانه‌های امنیتی و انتظامی مورد پایش قرار گیرند.

> «رانندگان باید بدانند که تحت رصد هستند؛ این مسئله می‌تواند از بروز بسیاری از مشکلات احتمالی پیشگیری کند.»

 

وی با اشاره به سامانه نظارتی «سپهتن» در اتوبوس‌های بین شهری، افزود:

> «پلتفرم‌های تاکسی اینترنتی نیز باید سامانه هوشمند نظارتی داشته باشند که به پلیس و سازمان‌های امدادرسان متصل باشد تا در صورت تخلف یا حادثه، امکان اقدام فوری فراهم شود.»

 

جهانی در پایان به مسافران توصیه کرد که پیش از آغاز سفر، اطلاعات خودرو، پلاک و مالک را با اطلاعات نمایش‌ داده‌ شده در اپلیکیشن مطابقت دهند و در صورت مغایرت، سفر را لغو و موضوع را با پشتیبانی اپ اطلاع دهند.
همچنین هشدار داد که از گفت‌وگوهای غیرضروری با رانندگان خودداری کنند، چرا که ممکن است زمینه‌ساز سوء استفاده یا درگیری شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا