اخبار فناوری

قطع وابستگی وارداتی صنعت طلا و جواهر کشور به گچ‌ ریخته‌گری فلزات گرانبها به همت دانش بنیان‌ها

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با تولید گچ ریخته‌گری فلزات گرانبها مورد نیاز صنعت طلا و جواهر کشور را از واردات این محصول بی نیاز کرد.

نبض فناوری

به گزارش «نبض فناوری» به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، ابراهیم نجفی کانی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با بیان اینکه این شرکت با ایده تولید محصولات نوآورانه در حوزه فرآوری مواد معدنی مختلف شکل گرفت، گفت: این شرکت در سمنان در سال ۱۳۹۰ به صورت سهامی خاص فعالیت خود را آغاز کرد و حوزه اصلی فعالیت آن چسباننده‌های معدنی نظیر گچ و سیمان، صنایع شیمیایی معدنی و فرآوری مواد معدنی است که در صنعت ساختمان کاربرد دارند.

وی افزود: ما مواد افزودنی شیمیایی پیشرفته را برای تولید محصولات مختلف گچی و سیمانی تولید می‌کنیم. خلأ دانشی موجود در این صنعت باعث شد که نیاز بازار را در این خصوص احساس کرده و وارد این حوزه شویم. خط تولید محصول فناورانه جدید ما با نام «گچ ریخته‌گری فلزات گران‌بها» با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی و بهره‌مندی از تسهیلات تولید صنعتی این صندوق، به پشتوانه توان مهندسی موجود در شرکت طراحی، ساخته و راه‌اندازی شد.

نجفی با تاکید بر اینکه گچ ریخته‌گری فلزات گرانبها پاسخگوی نیاز بازار در حوزه ریخته‌گری دقیق انواع فلزات رنگی نظیر طلا و نقره است که در حال حاضر از طریق واردات تامین می‌شود، اظهار کرد: گچ ریخته‌گری مخصوص طلا برای مدل‌های رزینی پرینت سه‌بعدی، تاکنون از نمونه های خارجی استفاده می‌شد؛ اما ما با تکیه بر تیم تحقیق ‌و توسعه توانمند خود، توانستیم نمونه کاملا ایرانی این محصول را مطابق با استانداردهای بین‌المللی ISO به تولید انبوه برسانیم. مزیت‌های رقابتی این محصول، چه از نظر کیفیت و چه از نظر قیمت، در مقایسه با نمونه خارجی به‌طور محسوسی قابل مشاهده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: با توجه به نیاز بازار به این محصول و وارداتی بودن آن، انگیزه طراحی و تولید محصول ایجاد شد. سپس در ادامه، سیاست‌های توسعه‌ای شرکت و نیز سنجش توان علمی-مهندسی و مدیریتی مجموعه باعث شد تا اقدام به تولید این محصول دانش‌بنیان کنیم.

وی در مورد ارزآوری محصول گچ ریخته‌گری فلزات گرانبها نیز گفت: با تولید این محصول در داخل کشور و کسب سهم مناسب از بازار داخلی، از خروج بیش از ۵ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا