اخبار فناوری

در حال رایزنی با ستادکل نیروهای مسلح برای تمدید مجوز امریه سربازی هستیم

معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان، تورج امرایی در واکنش به خبر متوقف شدن طرح امریه شرکت‌های دانش بنیان دلیل این اتفاق را پایان مجوز این طرح در آبان ۱۴۰۴ اعلام کرده و گفته، در حال رایزنی با ستاد کل نیروهای مسلح هستیم تا این امکان فراهم شود.

نبض فناوری

به گزارش «نبض فناوری» به نقل از پیوست، معاون توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان در مورد متوقف شدن طرح امریه شرکت‌های دانش‌بنیان اعلام کرده است طرح هیچگاه مورد نظر ستاد کل نیروهای مسلح نبوده و معاونت علمی هم به عنوان نهاد متولی توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ظرفیت سرباز امریه را در زمره بهترین طرح‌های حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان می‌داند.

این طرح از سال ۱۳۹۷، با ظرفیت محدود شروع و هدف اصلی آن، جذب نیروهای نخبه و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در شرکت‌های دانش‌بنیان بود. با این حال با نظارت معاونت علمی ظرفیت این طرح به صورت سالانه افزایش یافت و در آبان ۱۴۰۲ مصوب شد تعداد سربازان امریه برای هر سال به ۱۵۰۰ نفر افزایش پیدا کند.

هرچند که گفته شده مجوز این طرح برای ۲ سال در نظر گرفته شده بود و در آبان ۱۴۰۴ به پایان می‌رسد. موضوعی که معاونت علمی می‌گوید در حال رایزنی و پیگیری با ستاد کل نیروهای مسلح برای برقراری این امکان است تا نیروهای نخبه بتوانند مشارکت بیشتری در توسعه دانش و فناوری پیدا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا