اخبار فناوری

جعل هویت وزیر خارجه آمریکا با هوش مصنوعی

فردی ناشناس با استفاده از هوش مصنوعی صدای وزیر خارجه آمریکا را شبیه‌سازی کرده و با مقامات دولتی تماس گرفته است.

نبض فناوری

به گزارش «نبض فناوری»، به نقل از گجت نیوز، هوش مصنوعی ثابت کرده است که می‌تواند یک خطر امنیتی بزرگ باشد و حالا حتی مقامات دولتی ایالات متحده نیز از گزند آن در امان نیستند. بر اساس گزارش روز سه‌شنبه واشنگتن پست، یک فرد ناشناس با استفاده از هوش مصنوعی هویت مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا را جعل کرده است.

این فرد توانسته با حداقل پنج مقام دولتی از جمله سه وزیر امور خارجه، یک فرماندار آمریکایی و یکی از اعضای کنگره ارتباط برقرار کند. کلاهبردار با استفاده از اپلیکیشن سیگنال (Signal) پیام‌های صوتی و متنی ساخته‌شده با هوش مصنوعی را برای این مقامات ارسال کرده تا صدای روبیو را تقلید کند.

جعل هویت وزیر خارجه آمریکا با هوش مصنوعی

واشنگتن پست به سندی از وزارت امور خارجه به تاریخ ۳ جولای دسترسی پیدا کرده است. این سند نشان می‌دهد که فرد جاعل از اواسط ماه ژوئن تلاش برای دسترسی به حساب‌ها و اطلاعات ممتاز را آغاز کرده بود.

او یک حساب کاربری سیگنال با نام Marco.Rubio@state.gov ساخت که البته آدرس ایمیل واقعی وزیر خارجه نیست. وزارت امور خارجه به طور مشخص تایید نکرده است که فرد جاعل از چه ابزار هوش مصنوعی برای این کار استفاده کرده است.

در این سند توضیح داده شده که عامل این حمله برای حداقل دو نفر از افراد مورد نظر پیام صوتی در سیگنال گذاشته است. در یک مورد نیز با ارسال پیام متنی از فرد خواسته تا در سیگنال با او ارتباط برقرار کند.

این گزارش همچنین اشاره می‌کند که وزیر خارجه آمریکا تنها مقامی نبوده که هویت او جعل شده است. هویت سایر پرسنل وزارت امور خارجه نیز از طریق ایمیل جعل شده بود.

چگونه از خود در برابر تهدیدات سایبری هوش مصنوعی محافظت کنیم؟

این اتفاق شباهت زیادی به یک نگرانی امنیتی رایج به نام نفوذ به ایمیل‌های تجاری (BEC) دارد. در این روش، عوامل کلاهبردار با استفاده از حساب‌های ایمیل، هویت کارمندان یا مدیران شرکت را جعل می‌کنند.

کلیدهای عبور یا Passkeys می‌توانند راه‌حلی برای محافظت در برابر حملات فیشینگ و BEC باشند. این کلیدها با کاهش فرصت‌های نشت اطلاعات، راه‌های حمله هکرها را محدود می‌کنند.

کلیدهای عبور نوعی احراز هویت با دانش صفر هستند. در این روش طرف مقابل هیچ دانشی از رمز شما ندارد و برای ورود فقط باید ثابت کنید که آن را در اختیار دارید.

با این حال لایه اضافه شده شبیه‌سازی صدا با هوش مصنوعی می‌تواند بسیار متقاعدکننده‌تر از یک ایمیل باشد. مقابله با این روش نیز اغلب دشوارتر است.

حطرات هوش مصنوعی

مایکل شوماک، مدیر نوآوری در پلتفرم نظارت بر سرقت هویت IdentityIQ می‌گوید کلاهبرداری‌های شبیه‌سازی صدا با هوش مصنوعی به طرز خطرناکی قانع‌کننده هستند. او توضیح می‌دهد که تنها یک کلیپ پنج ثانیه‌ای از صدای شما کافی است تا کلاهبرداران بتوانند آن را برای ارتکاب کلاهبرداری شبیه‌سازی کنند.

نکات کلیدی برای مقابله با این تهدید

آنچه را آنلاین به اشتراک می‌گذارید محدود کنید. کلاهبرداران از داده‌های عمومی و فایل‌های صوتی شبکه‌های اجتماعی برای ساختن کلون‌های صوتی متقاعدکننده استفاده می‌کنند. هرچه اطلاعات کمتری از شما موجود باشد، تقلید صدای شما سخت‌تر خواهد بود.

اگر تماسی از طرف یکی از عزیزانتان دریافت کردید که در آن درخواست پول یا اطلاعات شخصی می‌شود، تماس را قطع کنید. سپس خودتان مستقیما با او تماس بگیرید. همچنین می‌توانید یک رمز عبور خانوادگی تعیین کنید که فقط شما و عزیزانتان آن را می‌دانید.

روی یک سرویس حفاظت از هویت سرمایه‌گذاری کنید. این سرویس‌ها اولین خط دفاعی برای محافظت از هویت شما هستند. آنها علایم کلاهبرداری را در حساب‌های مالی، گزارش‌های اعتباری و داده‌های شخصی شما رصد می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا