طرز تهیه خورشت قیمه برای ۴ نفر با مقدار دقیق مواد اولیه

اینم از دستور خورشت قیمه مجلسی برای 4 نفر. قول میدم به این روش درست کنید، همه روش پختشو از شما میخوان!
برای اینکه قیمه خوشمزه و مجلسی داشته باشیم، به این نکات دقت کنید. یک نکته که سعی کنید برای همه خورشت ها از قابلمه روی (روحی) استفاده کنید، خورشت خوشمزه تر و جا افتاده میشه.
اول از همه برای چهار نفر یک عدد پیاز متوسط یکمی بزرگ، پیاز باید زیاد باشه.یا رنده کنید یا خیلی ریز خرد کنید.
روغن داخل قابلمه بریزید (روغنش خیلی کم نباشه اندازه بریزید) پیاز ها رو سرخ کنید، بعد گوشت رو اضافه کنید، گوشت رو خیلی خوب تفت بدید تا آب گوشت تبخیر بشه و با پیازا سرخ بشه، هیچ آبی گوشت نداشته باشه. (یک نکته اینجا داره، وقتی گوشت رو تفت میدین،خیلی خیلی کم پودر دارچین بریزید و با گوشت تفت بدید.)
بعد خیلی کم زردچوبه و فلفل سیاه بزنید،فقط در حدی که گوشت یکم رنگ بگیره.
حالا رب اضافه کنید،رب رو حسابی باید تفت بدید، راز خوشرنگ شدن قیمه اینجاست.
حالا لپه رو که از قبل خیس کردیم اضافه میکنیم.
نکته: لپه رو زیاد تفت ندید که بعد تو خورشت سفت و نپخته میمونه یه کوچولو تفت بدید.
آب جوشیده بریزید و با حرارت کم بپزید.
اواسط پخت لیمو عمانی که داخل آب گذاشتید و تلخیش رو گرفتید و کمی زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید.
کمی که پخت و لعاب داد، نمک و فلفل دوباره بریزید. حالا آخرای پخت یک یا دو عدد هل اضافه کنید و دوباره زعفران بریزید. آخه خوشمزگی قیمه به زعفرانه.
خورشت کم کم جا میفته و حسابی لعاب میده و به روغن میفته، خورشت رو همیشه با حرارت کم بپزید و با حوصله که لعاب بده و جابیفته. اگر نخواستید هل بریزید، پنج دقیقه آخر پخت خیلی خیلی کم گلاب اضافه کنید و دیگه حرارت رو خاموش کنید و بزارید پنج تا ده دقیقه روی گاز بمونه و بعد میل کنید.
برای سیب زمینی، سیب زمینی رو پوست کنید، ورقه های نازک برش بدید،و خلال های باریک و نازک بزنید. داخل ظرفی آب یخ بریزید و سیب زمینی ها رو به مدت نیمساعت داخلش بزارید و بعد آبکش کنید و روی پارچه تمیز پهن کنید تا خشک بشه و بعد داخل روغن داغ و شناور سرخ کنید و یکم نمک بزنید. برای خوشرنگ تر شدنش هم میتونید کمی زردچوبه بزنید. نوش جان