دستور آشپزی

طرز تهیه گردو پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه

آشپز مگ

تا حالا گردو پلو امتحان کردید؟ از اون پلوهای مخلوط بسیار لذیذ و خوش خوراک و مجلسی که پیشنهاد می کنم حتما یک بار امتحانش کنید. امیدوارم که مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه گردو پلو با مرغ برای ۳ نفر

  • مرغ یا گوشت ۴۰۰ گرم
  • برنج ۲ پیمانه
  • پیاز ۲ عدد
  • کشمش ۴ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۳ قاشق غذاخوری
  • گردو نصف لیوان
  • نمک و فلفل و زردچوبه و زیره و پودر هل و پودر دارچین و ادویه پلویی به میزان لازم
  • زعفران به میزان لازم
  • کره یا روغن حیوانی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه گردو پلو با مرغ

برای تهیه این پلو هم از گوشت مرغ و هم گوشت قرمز می تونید استفاده کنید. من مرغ رو با کمی روغن، نمک و فلفل و زردپوبه و پیاز تفت دادم ، آب ریختم و گذاشتم بپزه.

بعد از پخت ریش ریش کردم.

یک عدد پیاز رو خرد کردم و با مقداری روغن تفت دادم. گردوی خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم کشمش و زرشک شسته شده و خشک شده رو اضافه کردم، مرغ ریش ریش شده رو

همراه نمک و فلفل و زردچوبه و پودر هل ریختم و در آخر زعفران و کمی روغن حیوانی (یا کره) ریختم و از حرارت برداشتم.

برنج رو که از قبل خیس کرده بودم ، در اب جوش ریختم و نیم پز شد آبکش کردم.

ته دیگ دل خواه (من نون گذاشتم) قرار دادم و لا به لا از برنج و موادم ریختم و همچنین از ادویه پلویی، پودر دارچین و زیره هم استفاده کردم و در آخر زعفران ریختم و گذاشتم روی حرارت کم تا دم بکشه. بعد از دم کشیدن ترکیب کردم و روغن داغ ریختم و در دیس کشیدم. نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا