دستور آشپزی

طرز تهیه مربا سیب قرمز بدون پوست

آشپز مگ

مربا سیب قرمز بدون پوست یه مربای خونگی خوشمزه و خوش رنگ و لعاب و درجه یک که آدم از خوردنش سیر نمیشه. امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه مربا سیب قرمز بدون پوست برای ۱ کیلو

  • سیب شسته و تمیز شده و خرد شده ۱ کیلو
  • شکر ۷۰۰ تا ۸۰۰ گرم (بسته به شیرینی سیب ها)
  • آب دو لیوان
  • سرکه سفید نصف لیوان
  • آب لیموترش ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه مربا سیب قرمز بدون پوست

برای شروع ابتدا سیب ها رو که تمیز کردین و خرد کردین (یا حبه قندی خرد کنید یا قاچ کنید، من قاچ کردم) بعد وزن کنید که یک کیلو باشه، سیب ها رو بریزید داخل یه ظرف گود و تا جایی که سرش رو آب بگیره روش آب بریزید.

بعد نصف لیوان سرکه بهش اضافه کنید نگران بوی سرکه نباشید اصلاً احساس نمیشه، سرکه فقط و فقط باعث میشه تا سیبها سیاه نشن و مرباتون ترد و خوش رنگ تر بشه.

بذارید نیم تا یکساعت همین طور بمونن. توی یه ظرفی که مناسب باشه ۲ لیوان آب رو بذارید روی حرارت تا به جوش بیاد و بعد مقدار شکرتون رو بریزید داخل آب جوش هم نزنید و بذارید شکر خودش حل بشه تا شربت قوام دار بشه.

بعد سیبهایی که ریختید توی آبکش رو به شربت اضافه کنید (توجه کنید که از داخل آب و سرکه اصلاً زیر آب نگیرید) و شعله رو زیاد کنید تا دوباره آب جوش بیاد.

بعد با شعله کم بذارید سیبها نیم ساعت بدون درپوش روی حرارت باشن و اگه خواستید که سیبهاتون رنگش قرمز بشه بعد از این تایم درظرف رو با دمکنی بذارید و با شعله کم تا مرباتون آماده بشه.

بین یک تا دو ساعت زمان میبره تا شربت غلیظ بشه. اواخر گار آب لیموترش هم بریزید، اگه بعد از این مدت شربت کم شد و رنگ دلخواهتون رو نداشتید یه استکان آبجوش اضافه کنید و بذارید تا رنگش باز بشه.

بعد با در ظرف بسته بذارید تا مرباتون خنک بشه و توی ظرف های شیشه ای توی یخچال نگهداری کنید.

  • اگه خواستید که رنگ مرباتون زرد باشه در ظرف رو نذارید.
  • با سیب قرمز مرباتون به خوشمزگی سیب زرد نمیشه.
  • اگه مایل بودین اواخر پخت یه کم گلاب بریزید من نریختم.
  • میتونید آب لیموترش نریزید، چون سرکه استفاده کردید مطمئن باشید که مرباتون شکرک نمیزنه.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا