دستور آشپزی

طرز تهیه قلیه تخم مرغ فوری و بسیار خوشمزه با مواد بسیار ساده!

در نهایت

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

طرز تهیه قلیه تخم مرغ را در اینجا با شما به اشتراک می‌گذاریم، که یک غذای ساده و خوشمزه است. این غذا با ترکیبی از مواد تازه و ادویه‌ها، طعمی دلچسب و منحصر به فرد دارد. برای آماده‌سازی این دستور، مواد اولیه‌ای که معمولاً در دسترس هستند را با هم ترکیب می کنیم تا غذایی جدید و جذاب تجربه کنید.

برای تهیه قلیه تخم مرغ، اول پیاز و سیر رو تفت می‌دیم تا نرم شن، بعد سبزی‌ها و رب رو اضافه می‌کنیم و تفت می‌دیم تا خوب مزه‌دار بشن. ادویه‌جات و آب جوش رو اضافه کرده و بعد تمر هندی و آرد حل شده در آب رو می‌ریزیم تا سس غلیظ و یکدستی داشته باشیم. در آخر، تخم مرغ‌ها رو اضافه کرده و اجازه می‌دیم بپزن و جا بیفتن. این غذا رو با نان تازه سرو می‌کنیم. خوردنش با سبزی خوردن و ماست هم خیلی می‌چسبه!

مواد اصلی مقدار
تخم مرغ ۳ عدد
شوید و گشنیز خرد شده ۱ دسته
پیاز خرد شده ۱ عدد
سیر له شده ۲ حبه
سایر مواد مقدار
خمیر تمر هندی ۱/۲ بسته
رب گوجه فرنگی ۱ تا ۲ ق غذاخوری
آرد سفید ۱ ق غذاخوری
پودر لیمو عمانی ۱ ق غذاخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه قلیه تخم مرغ

مرحله ۱: آماده‌سازی پیاز و سیر

ابتدا پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. سپس آن را درون تابه‌ای با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا نرم شود. لازم نیست پیازها طلایی شوند. پس از آن سیرها را پوست گرفته، پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر سیر کاملاً آزاد شود.

مرحله ۲: اضافه کردن سبزیجات و رب

پس از تفت دادن سیر، سبزی‌های خرد شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. سبزی‌ها را خوب تفت دهید تا رنگشان تیره‌تر شود. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود.

مرحله ۳: اضافه کردن ادویه و آب

به مخلوط تفت داده شده، فلفل سیاه و پودر لیمو عمانی را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها بلند شود. سپس یک لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهید برای ۱۰ دقیقه بجوشد تا سبزی‌ها نیمه پخته شوند.

مرحله ۴: استفاده از تمر هندی

تمر هندی را داخل کمی آب گرم حل کنید و از صافی عبور دهید تا هسته‌ها و پوست آن جدا شوند. عصاره تمر هندی را به قابلمه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله ۵: اضافه کردن آرد

آرد سفید را در کمی آب سرد حل کنید و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید. این کار باعث می‌شود مواد به خوبی غلیظ و یکدست شوند.

مرحله ۶: افزودن تخم‌مرغ

بسته به تعداد نفرات، تخم مرغ‌ها را یکی یکی درون قابلمه بشکنید و مواظب باشید زرده‌ها از هم باز نشوند. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای ۱۵ دقیقه بپزد تا تخم مرغ‌ها خوب بسته شوند.

مرحله ۷: سرو قلیه تخم مرغ

پس از اتمام پخت، قلیه تخم مرغ را در کاسه‌های سرو بکشید و همراه با نان تازه و گرم سرو کنید. این غذا را می‌توانید با کمی سبزی خوردن و ماست نیز میل نمایید. نوش جان!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • طرز تهیه خورش کرفس با لوبیا؛ به روش رستورانی درستش کن!
  • مدل لباس مجلسی ترکیه ای فوق العاده شیک؛ برای بانوان خاص پسند!
  • مدل ناخن ابروبادی فوق العاده خاص؛ با این مدل ها در مجالس بدرخشید!
  • تونیک نخی زنانه فوق العاده شیک؛ طرح های جدید و بسیار شیک
  • ست مانتو مادر و دختری؛ طرح هایی که هیچ جا پیدا نمی کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا