دستور آشپزی

طرز تهیه فیله زعفرانی با برنج؛ یک شام لذیذ، فوری و بسیار آسان

در نهایت

طرز تهیه فیله زعفرانی با برنج

مطمئنم که طرز تهیه فیله زعفرانی با برنج می‌تواند یک شام خوشمزه و متفاوت برای شما باشد. این دستور پخت، طعم مرغ و برنج را با زعفران و چاشنی‌های خاص دیگر ترکیب می‌کند تا یک غذای لذیذ و غنی از طعم به شما ارائه دهد.

برای تهیه فیله زعفرانی با برنج، ابتدا فیله مرغ رو با پیاز خرد شده، زعفران، آب لیمو و ادویه‌جات مخلوط کنید و بذارید یک ساعت در یخچال استراحت کنه تا مزه‌دار بشه. بعد، برنج رو با کمی نمک خیس کنید، بپزید و آبکش کنید. مرغ‌ها رو در تابه با کره و روغن سرخ کنید تا طلایی و پخته شوند. زرشک و خلال بادام رو هم تفت بدید و برنج رو با این مواد و پیاز سرخ شده تزیین کنید. حالا همه چیز آماده‌س است تا سرو شود و نوش جان!

مواد اصلی میزان
برنج باسماتی ۲ پیمانه
فیله مرغ ۲ عدد
پیاز بنفش ۳ عدد
زعفران به مقدار لازم
مواد اضافی میزان
زرشک و خلال بادام به مقدار لازم
آب لیموترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
کره و روغن مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه تازه به مقدار لازم

طرز تهیه فیله زعفرانی با برنج

مرحله ۱: آماده‌سازی مرغ

ابتدا فیله‌های مرغ را خوب بشویید و آن‌ها را به قطعات دلخواه برش دهید. پیازها را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، مرغ، پیاز خرد شده، زعفران دم کرده، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند. این ترکیب را بپوشانید و برای حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه‌دار شود.

مرحله ۲: خیساندن برنج

برنج را داخل آب سرد بریزید و کمی نمک اضافه کنید. اجازه دهید برنج حداقل برای ۳۰ دقیقه خیس بخورد. پس از آن، برنج را درون یک قابلمه با آب جوش بریزید و اجازه دهید تا زمانی که نیم‌پز شود بپزد، سپس آن را آبکش کنید.

مرحله ۳: تهیه ته دیگ

در یک قابلمه مناسب، مقداری روغن یا کره را داغ کنید و برنج آبکش شده را اضافه کنید. اگر تمایل به ته دیگ دارید، می‌توانید کمی برنج را با زعفران مخلوط کرده و در ته قابلمه قرار دهید. برنج را با حرارت ملایم بپزید تا آماده شود.

مرحله ۴: پختن مرغ

در یک تابه، مقداری کره و روغن را داغ کنید. مرغ‌های مزه‌دار شده را از مخلوط پیاز جدا کرده و در تابه قرار دهید. اجازه دهید مرغ‌ها از هر دو طرف تا زمانی که طلایی و پخته شوند سرخ شوند.

مرحله ۵: تفت دادن زرشک و خلال

زرشک و خلال بادام را با کمی شکر در یک تابه کوچک با کره تفت دهید تا زرشک‌ها کمی پف کرده و طلایی شوند.

مرحله ۶: سرو

پیازهای باقی‌مانده از مواد مرینت را در تابه‌ای جداگانه سرخ کنید. برنج پخته شده را در یک دیس بزرگ بکشید و با زرشک و خلال بادام تزیین کنید. مرغ و پیاز سرخ شده را در کنار برنج سرو کنید. این غذا را گرم میل نمایید و از طعم دلچسب آن لذت ببرید.

آموزش غذاهای دیگه با مرغ!

  • طرز تهیه خوراک مرغ آسیایی، یک غذای جدید و رژیمی!
  • طرز تهیه فیله سوخاری به روش فست فودی و طعم بسیار عالی
  • طرز تهیه پنینی مرغ به روش رستورانی و با طعم بسیار عالی
  • طرز تهیه مرغ تنوری به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی
  • طرز تهیه کوبیده مرغ در فر به روش مجلسی و با طعم بسیار عالی

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • طرز تهیه خورشت دروغگو؛ یک غذای جدید و متفاوت از خطه سبز گیلان
  • ایده کابینت با رنگ پاستیلی فوق العاده خاص؛ دکور خونت رو دگرگون کن!
  • مدل سینی رزینی فوق العاده شیک؛ مدل های خاص که هیچ جا ندیدی!
  • طرز تهیه مرغ سوخاری بدون پوست؛ با این روش کالریش رو بیار پایین تر!
  • طرز تهیه خوراک کرفس و مرغ؛ اگه اهل رژیمی حتما این آموزش رو ببین!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا