دستور آشپزی

طرز تهیه سالاد پاستا با مرغ فوق العاده خوشمزه

آشپز مگ

سالاد پاستا با مرغ یه سالاد سردِ ترکیبی که از خودنش کلی لذت میبری! امیدوارم که این خوشمزه رو درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.

مواد لازم برای تهیه سالاد پاستا با مرغ

  • سینه مرغ ۱ عدد
  • پاستا فرمی حدود ۲/۳ یک بسته، من مدل صدفی استفاده کردم
  • خیار شور ۴ تا ۵ عدد
  • فلفل دلمه نصف یک عدد، به دلخواه قرمز و سبز و نارنجی
  • زیتون هسته گرفته اسلایس شده یا ذرت ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  • هویج ۲ عدد متوسط
  • پیازچه ۳ تا ۵ شاخه اگه نداشتید میتونید پیاز بنفش هم استفاده کنید ولی اگه پیاز نداشتید به نسبت بیشتر پیازچه بریزید
  • مواد لازم برای سس
  • شوید ساطوری یک دسته
  • ماست همزده ۴ تا ۵ قاشق غذا خوری
  • سس مایونز ۲ تا ۳ قاشق غذا خوری
  • خیارشور ۲ عدد نگینی
  • لیمو ترش تازه یک عدد
  • سیر ۲ حبه ریز رنده شده

طرز تهیه سالاد پاستا با مرغ

اول اینکه سینه مرغ رو نگینی خرد کنید و با کمی روغن زیتون یا کنجد به همراه ادویه های دلخواه درعین حال کمی اسپایسی مثل پودر سیر و پیاز و پاپریکا، پودرتخم گشنیز و فلفل سیاه تفت بدید، آبش رو که کشید از حرارت بردارید، زیاد خشک نشه.

خیار شورهارو نگینی کنید به هیچ وجه رنده نکنید. فلفل دلمه هم نگینی ریزتر از خیارشور باشه. هویج ها رو درشت رنده کنید.

پیازچه ها رو هم حلقه ای ریز اسلایس کنید. مواد سستون رو هم ترکیب و آماده کنید.

مواد رو یکی یکی اضافه و باهم ترکیب و سس رو اضافه کنید تا سس به خوبی به خورد موادتون بره.

داخل ظرفی بکشید درظرف رو بذارید یا سلفون بکشید و داخل یخچال یه شب تا صبح بمونه عالیه. این سالاد خیلی خوش خوراکه حتماً امتحان کنید.

سس زیادی داخل سالادتون نریزید، چون چیزی به غیراز خمیرشدن نهایی سالادتون به همراه نداره.

نهایتاً ۵ دقیقه بعد از آبکش کردن پاستا ها رو با مواد مخلوط کنید چون پاستاها خمیر میشن.

سس دو کم کم و مرحله ای به موادتون اضافه کنید تا وقت کافی برای اینکه به خورد پاستاها بره رو داشته باشه چون سس بیشتر تمایل داره جذب مرغ و سبزیجات بشه و اینجوری پاستاهاتون رطوبت کافی ندارند.

دوستان انواع سالادها موادی ذائقه ای و دلبخواهی دارن بنابراین براساس سلیقه تون میتونید مواد رو جایگزین کنید.

بنابر حجم موادتون مقدار سس و بقیه مقدارها تغییر میکنه. از هر نوع پاستای فرمی دلخواهتون میتونید استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا