دستور آشپزی

طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی؛ طعمی جذاب و متفاوت از شمال ایران

در نهایت

طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی

اگر دنبال یک غذای متفاوت و خوشمزه از دل طبیعت گیلان هستید، طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی می‌تواند انتخاب جذابی باشد. این خورشت سنتی با ترکیبی از گردو، سبزی‌های معطر و آبغوره تهیه می‌شود و مزه‌ای دلچسب و کاملاً متفاوت به ارمغان می‌آورد. بیایید با هم نگاهی به لیست مواد لازم این غذا بیندازیم و ببینیم چطور می‌توان این خورشت را در خانه تهیه کرد.

برای تهیه خورش طلا کوله گیلانی، اول پیازها رو نگینی خرد کنید و توی روغن تفت بدید. بعد زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کنید. گوشت خورشتی رو هم اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم بپزه. سبزی خورشتی رو سرخ کنید و به همراه گردوی چرخ‌شده به گوشت اضافه کنید. آرد برنج رو توی آب سرد حل کنید و به خورشت بزنید تا غلظت پیدا کنه. آخر سر آبغوره، نمک و فلفل اضافه کنید و بذارید خورشت جا بیفته. در پایان با برنج سرو کنید و اگه دوست داشتید کمی رب انار هم بزنید.

مواد اصلی مقدار
گوشت خورشتی ۶۰۰ گرم
مغز گردو ۲۰۰ گرم
سبزی خورشتی (تره، جعفری، گشنیز) ۶۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
سایر مواد مقدار
آرد برنج ۱ قاشق سوپ خوری
آبغوره ۲ قاشق غذا خوری
روغن مایع به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش طلا کوله گیلانی

مرحله ۱: تفت دادن پیاز و ادویه‌جات

ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن مایع داخل آن بریزید. پس از داغ شدن روغن، پیازهای خرد شده را افزوده و تفت دهید تا نرم و شفاف شوند. حالا زردچوبه و فلفل سیاه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا ادویه‌جات با پیاز به خوبی ترکیب شوند.

مرحله ۲: اضافه کردن گوشت و پخت اولیه

گوشت خورشتی را که از قبل شسته‌اید، به صورت قیمه‌ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر ادامه دهید تا گوشت سرخ شود و رنگ آن تغییر کند. پس از تغییر رنگ، چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب آن را بگذارید تا گوشت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله ۳: تفت دادن سبزیجات

سبزی خورشتی را پس از شستشو، به صورت ساطوری ریز خرد کنید. یک تابه مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید. پس از داغ شدن روغن، سبزی‌ها را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی سرخ شوند.

مرحله ۴: اضافه کردن گردو و سبزیجات به خورشت

پس از اینکه گوشت نیم پز شد، مغز گردو را چرخ کرده و به همراه سبزیجات سرخ شده به قابلمه اضافه کنید. این مواد را با هم مخلوط کنید تا به خوبی ترکیب شوند.

مرحله ۵: اضافه کردن آرد برنج

آرد برنج را کم‌کم در نصف لیوان آب سرد حل کنید و به خورشت اضافه کنید. این کار باعث غلیظ شدن خورشت می‌شود. حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا آب اضافی خورشت تبخیر شود و روغن بیندازد.

مرحله ۶: افزودن آبغوره و تنظیم طعم

در ۳۰ دقیقه پایانی پخت، آبغوره را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به خورشت اضافه کنید. این افزودنی‌ها باعث می‌شوند طعم خورشت تعادل یابد و به آن طراوت ببخشد.

مرحله ۷: آماده سازی نهایی و سرو

پس از اینکه خورشت کاملاً جا افتاد، آن را از روی حرارت بردارید و در صورت تمایل، می‌توانید کمی رب انار برای افزایش طعم اضافه کنید. خورشت را به همراه برنج سفید گرم سرو کنید.

آموزش های خورش های خاص!

  • طرز تهیه خورش آلو زرشک با طعم بی نظیر برای مهمانی های خاص
  • طرز تهیه خورش فاصولیه؛ نکاتی برای پخت بهتر و طعم لذیذ
  • طرز تهیه خورش سیب زمینی با آلو بخارا خوشمزه به روش مجلسی
  • طرز تهیه خورش گردو اسفناج، یک غذای مجلسی با طعمی بی‌نظیر
  • طرز تهیه خورش مرغ افشاری؛ مرغ را به سبک رستورانی درست کن!

مطالب پربازدید از سراسر وب

  • انواع مدل سایه چشم اسموکی فوق العاده خاص برای جشن های مهم
  • مدل گوشواره دایره ای بسیار شیک؛ با این مدل‌ها همه به شما خیره می‌شوند!
  • دامن پلیسه شیک و زیبا زنانه؛ طرح هایی که هر جایی پیدا نمیشه!
  • طرز تهیه حلوای به؛ باورت میشه حلوای به اینقدر خوشمزه باشه؟!
  • طرز تهیه سوسیس مرغ؛ با این آموزش تو خونه سوسیس بازاری درست کن!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا