طرز تهیه بیف استراگانف رستورانی و حرفه ای در منزل

بیف استروگانف از غذاهای بسیار معروف روسی هست که تو همه دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته میشه. بیف استروگانف رو با مرغ هم میشه درست کرد که با نام چیکن استراگانف شناخته میشه. به نظر من یکی از لذیذ ترین غذاهاست! امیدوارم که درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه بیف استروگانف رستورانی
- راسته گوشت گوساله ۴۰۰ گرم
- قارچ ۴۰۰ گرم
- پیاز دو عدد نگینی یا خلالی
- خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
- شیر یک پیمانه
- سیر دو حبه
- آرد دو قاشق غذاخوری
- کره ۲۰ گرم
طرز تهیه بیف استروگانف رستورانی و حرفه ای در منزل
برای شروع ابتدا گوشت گوساله که حتما راسته باشه رو به صورت نواری و نازک خرد میکنیم داخل تابه یه مقدار کره یا روغن اضافه کرده گوشت رو با حرارت بالا تفت بدید.
حالا گوشت ها رو از تابه بکشید بیرون داخل همون تابه دو تا پیاز خلالی رو تفت بدید تا سرخ بشه بعد قارچ ورقه شده رو بهش اضافه و تفت بدید.
سیر رو رنده یا له کنید به این ترکیب اضافه کنید و حالا نوبت اضافه کردن گوشت ها رو به این ترکیبه گوشت ها که اضافه شد ادویه رو اضافه کنید، فلفل و دارچین.
تو این مرحله هم میتونید سس بشامل اماده کنید هم مثل من یک پیمانه شیر رو بریزید داخل کاسه خامه صبحانه رو بهش اضافه و هم بزنید تا یکدست بشه بعد به مخلوط گوشت ها اضافه کنید و درش رو ببندید تا کمی جا افتاده و غلیظ بشه در آخر تو ده دقیقه آخر بهش نمک رو اضافه کنید.
اگه میخواین سس بشامل آماده کنید کره رو بریزید داخل تابه آرد رو بهش اضافه کنید تفت بدید. وقتی آرد خوب سرخ شد بهش شیر رو اضافه کرده و هم بزنید در آخر خامه صبحانه رو اضافه کنید هم بزنید تا یکدست بشه بعد به مخلوط گوشت ها اضافه کنید.
این خوراک خیلی آبدار نیست.
اگه گوشتتون خوشپز و خوب بود به این صورت آماده کنید اگه که نه گوشتتون سفت بود و از نرم بودنش مطمئن نیستید بهش بعد تفت کمی آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید بپزه بعد بقیه مراحل کار.
برای داشتن سیب زمینی خلالی ترد سیب زمینی هارو با رنده یا مثل من با دست رشته ای و نازک خرد کنید بریزید داخل کاسه بهش آب و یخ اضافه کنید نیم ساعت استراحت بدید بعد قشنگ ابکشی کنید بریزید روی پارچه آبش که کشیده شد تو حمام روغن تفت یا همون سرخ کنید.