کیک و شیرینی

طرز تهیه کوکی مارشمالو متفاوت و خاص و خوشمزه

آشپز مگ

کوکی مارشمالو یه کوکی شیک و خوشمزه و متفاوت که امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه کوکی مارشمالو

  • آرد ۲۹۰ گرم
  • نشاسته ذرت ۵۰ گرم
  • شکر قهوه ای ۷۰ گرم
  • شکر سفید ۷۰ گرم
  • کره ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد با پوست ۶۵ گرمی
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد ۱۷ گرم
  • وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
  • نمک ۱/۸ قاشق چای خوری
  • دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
  • زنجبیل ۱/۴ قاشق چای خوری
  • جوز هندی ۱/۸ قاشق چای خوری
  • مارشمالو به تعداد کوکی ها
  • بیسکویت و چوب شور برای تزیین به دلخواه

طرز تهیه کوکی مارشمالو

کره و شکرها رو با دور تند همرن حدودا ۷ دقیقه بزنید تا حدی که ۸۰ درصد از دونه های شکر حل بشه.

تخم مرغ ها رو به همراه وانیل و ادویه ها ۳۰ ثانیه بزنید بعد مواد خشک الک شده رو در دو مرحله اضافه کنید و با دور کند همزن یا لیسک فقط در حد ترکیب شدن مخلوط کنید.

روی خمیر رو بپوشونید یک ساعت داخل یخچال استراحت کنت بعد از خمیر گلوله های ۵۰ گرمی جدا کنید کف دستتون گود کنید و یه تکه مارشمالو وسطش بزاید و ببندید با فاصله داخل سینی فر بچینید.

در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه گازی و ۱۷۰ درجه برقی به مدت تقریبی ۱۴ دقیقه بپزید.

بعد از خارج کردن از فر خیلی سریع روش بیسکویت و مارشمالو و چوب شور بزارید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا