طرز تهیه کیک موس انار شیک و خوشمزه ویژه یلدا

کیک موس انار یکی از گزینه های شب یلدا هست که فوق العاده نرم و لطیف وخوشمزست و طعم شیرینی های تر برشی رو میده و پیشنهاد می کنم حتما امتحانش کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک موس انار
برای کیک
- تخم مرغ درشت ۶۵ گرمی ۲ عدد
- شکر ۱۰۰ گرم (۱/۲پیمانه)
- وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
- روغن مایع ۱۰۰ گرم (۱/۲پیمانه)
- شیر ولرم ۱۱۰ گرم (۱/۲پیمانه)
- آرد قنادی ۱۵۰ گرم (۱پیمانه)
- بکینگ پودر ۴ گرم (۱ قاشق چای خوری)
- پودر کاکائو ۱۰ گرم (۳ قاشق سوپ خوری سر صاف)
دستور تهیه کیک موس انار
برای شروع ابتدا تخم مرغ های هم دمای محیط و شکر و وانیل رو با دور تند همزن خوب بزنید تا کرم رنگ و حجیم بشه.
سپس شیر ولرم وروغن مایع رو اضافه و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
در آخر ترکیب الک شده آرد و پودر کاکائو و بکینگ پودر رو طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و سپس با لیسک به آرامی مخلوط کنید.
اگر گوله آردی داشت یکی دو دور با دور کند همزن مواد رو یکدست کنید.
سپس مایه کیک روداخل قالب سایز ۲۰ کاغذ روغنی انداخته بریزید و در فر از قبل گرم ۱۷۵درجه سانتی گراد حدود ۳۰ دقیقه بپزید.
بعد از پخت روی توری خنک کننده برگردونید.
کاغذش رو جدا کنید سطح روش اگر ناصاف بود برش بزنید و داخل همان قالب که با پلاستیک فریزر پوشش دادین برگردونید. دور تا دور شم می تونید طلق بزارین.
مواد لازم برای تهیه موس انار
- ژله انار ۱ بسته
- آب جوش برای حل کردن ژله
- ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
- شیر ۱/۲ پیمانه (۱۰۰گرم)
- پنیر خامه ای بی نمک ۱۰۰ گرم ترجیحا ماسکارپونه
- خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
- پودر قند ۱تا ۲ قاشق سوپ خوری (۲۰گرم)
- پودر ژلاتین ۱/۲ قاشق چای خوری (۱ گرم)
- آب جوش برای حل کردن ژلاتین ۱ قاشق سوپ خوری
پودر ژله انار را با نصف پیمانه آب جوش مخلوط وبنماری کنید وبزارین کنار تا خنک بشه سپس پودر ژلاتین و ۱ قاشق سوپ خوری آب جوش رو هم همین طور اضافه کنید.
سپس داخل ظرفی پنیر ماسکارپونه و خامه صبحانه و پودر قند رو با همزن در حد یکدست شدن مخلوط کنیدو
سپس شیر همدمای محیط را اضافه و مخلوط کنید و در آخر ژله خنک شده انار به همراه پودر ژلاتین بنماری و خنک شده و سپس از یکدست شدن اجازه بدین در محیط کمی به غلظت برسه سپس روی کیک بریزید. در یخچال قرار بدین تا کمی ببنده.
بعد یک لایه نازک ژله انار خنک شده بریزید دوباره در یخچال قرار بدین تا این لایه نیم بند بشه یعنی کامل سفت نشه. حالا روش دونه های انار بریزید ومابقی ژله رو یک شب در یخچال استراحت بدین و نوش جان.
بریا لایه رویی و ژله انار ۱بسته و آب جوش ۱ ون یم پیمانه لازم داریم. این دو رو باهم مخلوط وب نماری کنید و اجازه بدین تا خنک بشه.