طرز تهیه کیک خیس رول دارچین خوشمزه و متفاوت

کیک خیس رول دارچین یه کیک خوشمزه و خاص و متفاوت که امیدوارم درست کنید و مورد پسندتون قرار بگیره.
مواد لازم برای تهیه کیک خیس رول دارچین
برای قالب گرد ۲۰ و مربع ۲۰.۲۰
برای کیک
- دو عدد تخم مرغ درشت
- ۳/۴ پیمانه شکر سفید
- ۱ قاشق چای خوری وانیل
- ۱ و نیم پیمانه شیر ولرم (۳۰۰ گرم)
- ۴ قاشق غذاخوری کره ذوب شده
- ۲ و نیم پیمانه آرد قنادی (۳۱۲ گرم)
- ۱/۴ قاشق چای خوری نمک
- ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای سس دارچین
- ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
- ۱/۲ پیمانه شکر قهوه ای (۱۰۰ گرم)
- ۱ قاشق غذاخوری دارچین
برای سس پنیری
- ۱/۲ پیمانه پودر قند (من ۱/۴ ریختم)
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای ویلی یا ماسکارپونه
- ۱/۳ پیمانه شیر گرم
طرز تهیه کیک خیس رول دارچین خوشمزه و متفاوت
فر روشن بشه برقی (اون توستر) ۱۶۰ درجه و گازی ۱۸۰ درجه.
برای سس دارچین کره را ذوب کنید و شکر و دارچین را به آن اضافه و با قاشق خوب ترکیب کنید تا شکر حل شود و قتی شکر حل شد از روی حرارت برداشته و اجازه دهید ولرم شود.
تخم مرغ وانیل شکر پنج دقیقه با دورتند همزن هم بزنید. کره و شیر را اضافه و یک دقیقه هم بزنید.
مواد خشک را الک کرده و با ویسک به آرامی مخلوط کنید و داخل قالبی که کاغذ روغنی گذاشتید بریزید.
سس دارچین را روی کیک ریخته و به کمک سیخ چوبی کمی آن را پخش کنید. قالب را داخل فر قرار داده و بعد از حدود ۴۰ الی ۴۵ دقیقه کیک آماده است بلافاصله روی کیک سس پنیری را بریزید.
بعد از حدود یک ساعت کیک آماده ی سرو میباشد. مواد سس پنیری را داخل غذا ساز ریخته و خوب میکس کنید تا یکدست شود و روی کیک بریزید.
نوش جان
این کیک جز کیک هایی هست که شیرینیش نسبت به کیک های دیگه زیادتره.
اگه روی این موضوع حساس هستید میتونید یک قاشق پودرقند به سس پنیری اضافه کنید و یا اصلا حذفش کنید تا شیرینی کیک متعادل بشه.