طرز تهیه کیک خرمالو و دارچین بدون شیر ساده و خوشمزه

کیک خرمالو و دارچین یک کیک خوشمزه و مقوی و خاص با بافت پوک و لطیف و عالی. پیشنهاد می کنم اگه که تو فصلی هستید که خرمالو در دسترس هست، حتما این کیک خرمالوی خوشمزه رو امتحان کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک خرمالو و دارچین
- ۲ عدد تخم مرغ درشت
- ۳/۴ لیوان شکر
- ۱/۳ لیوان روغن مایع
- نصف لیوان پوره خرمالو
- بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سر پر
- دارچین ۱ قاشق مرباخوری
- آرد یک لیوان پر
دستور تهیه کیک خرمالو و دارچین بدون شیر
برای شروع ابتدا ۲ عدد تخم مرغ درشت را به همراه ۳/۴ لیوان شکر (می تونین کمتر یعنی تا نصف لیوان شکر هم بزنید اگر کم شیرین دوست دارین) با همزن در حدود پنج شش دقیقه ای بزنید تا کاملا حجیم وکشدار و کرم رنگ شود.
سپس ۱/۳ لیوان روغن مایع اضافه کنید و کمی مخلوط کنید. حدود نصف لیوان پوره خرمالو نیز بیفزایید و کمی هم بزنید. (حتی از نصفه هم کمی بیشتر میشه ریخت)
از خرمالوهای رسیده ونرم استفاده کنید، برای پوره کردن پوست آنها را گرفته و درون میکسر یا غذا ساز یا با گوشتکوب له کنید یا رنده کنید.
در نهایت مخلوط آرد یک لیوان پر، بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری سر پر و دارچین ۱ قاشق مربا خوری یا کمتر را ۳ بار الک کرده وطی دوسه مرحله افزوده و با لیسک درحد یکدست شدن هم بزنید.
میشه ازگردوی نگینی شده هم به دلخواه درون کیک استفاده کرد که مسلما خوشمزه تر خواهد شد و همچنین مقداری جوز هندی رنده شده.
قالب رو از قبل چرب و آردپاشی کنید.
مایه کیک را درقالب سایز ۲۰ تا ۲۲ میان تهی ریخته و در فر ازقبل گرم ۱۷۵ درجه به مدت تقریبا ۳۵ تا ۴۰ دقیقه پخت دهید، پخت کیک بسته به فرتون داره، چک کنید که کامل پخته باشه
دقت کنید.
برای کیک های میوه ای به خاطر وجود آب در بافت میوه حتما باید از قالب تنوره دار (میان تهی) استفاده بشه که آب داخل مایه کیک کامل تبخیر شده و کیک خمیر نشود.
نوش جان
طرز تهیه کیک حرمالو با گردو
مواد لازم
- آرد سفید سه صفر ۲۸۰ گرم
- بیکینگ پودر یک و نیم قاشق چای خوری
- جوش شیرین نصف قاشق چای خوری
- پودر دارچین ۱ قاشق چای خوری
- پودر زنجبیل ۱/۲ قاشق چای خوری
- پوره خرمالو ۲۵۰ گرم
- روغن مایع ۲۰۰ گرم
- شکر ۲۵۰ گرم
- تخم مرغ درشت ۳ عدد (وزن با پوست بشه ۱۹۰ گرم)
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- نمک یک چهارم قاشق چای خوری
- مغز گردوی خرد شده ۱۰۰ گرم
قاشق ها استاندارد آشپزی هستند.
طرز تهیه
آرد، ادویه ها، بیکینگ پودر، نمک و جوش شیرین را الک کنید.
مغز گردو رو به یک قاشق از آرد دستور آغشته کرده، بعد به خمیر اضافه کنید.
قالب ۲۵ سانت حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت تقریبا ۴۵-۵۵ دقیقه
از خرمالو کاملا رسیده و نرم و بدون پوست استفاده کنید.
برای اینکه کیک به قالب نچسبه من همیشه قالب رو با کره ای که همدمای محیط هست چرب میکنم بعد آردپاشی. آرد اضافی رو خارج کرده و قالب رو میذارم یخچال تا کره ببنده. بعد مواد رو داخلش میریزم و میذارم فر. اینطوری کیک خیلی راحت از قالب جدا میشه.