اخبار ورزشی

یک پرسپولسی کابوس سرخ‌ها در دوئل رفت و برگشت

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، احمد گوهری، دروازه‌بان استقلال خوزستان، در این فصل به کابوسی برای پرسپولیس تبدیل شده است. او که در بازی رفت لیگ برتر، با درخشش خود مانع از گلزنی سرخ‌ها شد و به پیروزی یک بر صفر تیمش کمک کرد، در بازی برگشت نیز بار دیگر دروازه‌اش را بسته نگه داشت.

دیدار برگشت که با تساوی بدون گل به پایان رسید، شاهد واکنش‌های خوب گوهری بود که بارها حملات پرسپولیس را ناکام گذاشت. این دو کلین‌شیت، نه‌تنها ارزشمند برای استقلال خوزستان در جدال با یکی از مدعیان قهرمانی بود، بلکه برای گوهری، یک نمایش شخصی و احساسی مقابل تیمی بود که روزگاری پیراهنش را بر تن داشت.  

گوهری که در دو فصل حضور در پرسپولیس، اغلب به عنوان دروازه‌بان ذخیره شناخته می‌شد، پس از جدایی قطعی از این تیم در تابستان گذشته، به استقلال خوزستان پیوست. او در آن زمان درباره علت جدایی‌اش گفته بود: «جایی رفتم که بتوانم بازی کنم و خودم را نشان دهم.»

حالا، این دروازه‌بان ۲۹ ساله با اعتماد به نفس بیشتری به مسیر خود ادامه می‌دهد و استقلال خوزستان را در بازی‌های حساس پایانی لیگ برتر همراهی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا