اخبار ورزشی

کوجو، محبوب ازبک‌ها و ماشاریپف (عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، یکی از جذابیت‌های افزایش حضور بازیکنان آسیایی در باشگاه‌های ایرانی، تقابل‌های ملی آنان است، خصوصا در این فصل که در تقویم فیفا منتهی به جام جهانی است و تقریبا با برگزاری هر فیفادی شاهد تقابل بازیکنانی آشنا برای فوتبال‌دوستان ایرانی هستیم.

حالا در تازه‌ترین مورد قرار است تیم‌های ازبکستان و قرقیزستان در دور هفتم مرحله نهایی انتخابی جام جهانی 2026 به مصاف هم بروند. جلال الدین ماشاریپوف و جوئل کوجو، ستاره‌های دو تیم، در طول فصل با پوشیدن پیراهن استقلال بارها و بارها کنار هم قرار گرفته‌اند اما این بار قرار است روبروی یکدیگر بایستند.

این دو بازیکن که روز گذشته برای برگزاری آخرین تمرین خود آماده شده بودند، دیداری کوتاه اما صمیمی با یکدیگر داشتند و در حالی که هنوز چهار روز پیش در مصاف با ذوب آهن، زوج یکدیگر در خط حمله بودند، حالا می‌خواهند مقابل هم قرار بگیرند.

بازی قبلی دو تیم در حالی با نتیجه 3 بر 2 به سود ازبکستان تمام شد که در دقیقه 15 آن بازی جوئل کوجو اولین گل تیمش و بازی را به ثمر رساند و حالا به دنبال تکرار این اتفاق است. گلزنی در این بازی دقیقا همان نقشه‌ای است که در سر ماشاریپوف هم قرار دارد.

ناگفته نماند شرایط دو تیم ازبکستان و قرقیزستان اصلا شبیه هم نیست. ازبک‌ها با 13 امتیاز در رده دوم هستند و قرقیزها با 3 امتیاز عملا شانسی برای صعود ندارند ولی این‌ها چیزی از جذابیت خنده‌های تمام استقلالی در ورزشگاه ملی تاشکند کم نمی‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا