اخبار ورزشی

پیروزی لیکرز با انتقام شخصی لوکا دانچیچ!

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، لس‌آنجلس لیکرز با نتیجه ۹۴-۸۵ مینه‌سوتا تیمبرولوز را شکست داد و سری پلی‌آف NBA را ۱-۱ برابر کرد. این بازی انتقام شخصی لوکا دانچیچ از آنتونی ادواردز بود.

در بازی اول، ادواردز که با ۳۷ امتیاز تیمش را به پیروزی رساند، با تحریک بازیکنان لیکرز (به‌ویژه دانچیچ) و توهین به یک هوادار جنجال‌ساز شده بود.

دانچیچ با ۳۱ امتیاز و نزدیک به تریپل‌دابل، ادواردز را تنبیه کرد.

در بازی دوم، لوکا دانچیچ با ۳۱ امتیاز (۹ از ۲۰ شوت و ۱۱ از ۱۱ پرتاب آزاد)، ۱۲ ریباند و ۹ پاس گل، تنها یک پاس تا تریپل‌دابل فاصله داشت و پاسخ قاطعی به ادواردز داد.

لیکرز در کوارتر اول با درخشش دانچیچ که ۱۶ امتیاز کسب کرد، تا ۱۹ امتیاز پیش افتاد.

لبرون جیمز (۲۱ امتیاز، ۱۱ ریباند، ۷ پاس گل)، آستین ریوز (۱۶ امتیاز با ۰ از ۶ در پرتاب سه‌امتیازی) و روی هاچیمورا (۱۱ امتیاز) دیگر بازیکنان لیکرز با امتیازات دو رقمی بودند.

2176939

آنتونی ادواردز (۲۵ امتیاز) و جولیوس رندل (۲۶ امتیاز) بهترین‌های تیمبرولوز بودند.

بازی با ۴۶ خطا و ضربات سنگین 
بازی بسیار خشن بود با ۴۶ خطای شخصی و بازبینی‌های متعدد ویدیویی. لبرون جیمز و روی هاچیمورا، که در پایان با ماسک بازی کرد، ضربات شدیدی به صورتشان وارد شد.

2176940

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا