اخبار ورزشی

پیام احساسی کارواخال به مودریچ: کسی به تو نمی‌رسد

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، فصل ۲۵-۲۰۲۴ با نایب قهرمانی در لالیگا و جام حذفی برای رئال مادرید به پایان رسید. شاگردان کارلو آنچلوتی در هفته پایانی رقابت‌ها با نتیجه ۲-۰ برابر سوسیه‌داد در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به پیروزی رسیدند و مراسم خداحافظی کارلو آنچلوتی، لوکا مودریچ و لوکاس واسکز به زیباترین شکل ممکن برگزار شد.

با جدایی لوکیتای همیشه محبوب از رئال بعد از پشت سر گذاشتن دوازده فصل درخشان، دنی کارواخال تبدیل به کاپیتان نخست رئالی ها در فصل آینده خواهد شد. مدافع راستت این روزها مصدوم رئال مادرید که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو از نزدیک نظاره‌گر خداحافظی مودریچ بود، ساعاتی پیش با انتشار پستی در اینستاگرام به جدایی هم‌تیمی خود در یک دهه اخیر واکنش نشان داد.

کارواخال با انتشار تصویری از خودش در کنار مودریچ نوشت: “من دیدم که تو همه توانت را برای این پیراهن گذاشتی و همواره با فروتنی که همه بزرگان داشتند در زمین حضور داشتی. تو اسطوره رئال و یک الگو در داخل و خارج از زمین هستی.

تو نمونه بارز تعهد، استعداد و احترام بودی و برای من بالاتر از همه اینها، دوستی بودی که در هزار جنگ با او سهیم بودم. یک روز به عقب نگاه می‌کنی و می‌بینی که تمام کارهایی که با این پیراهن انجام دادی فقط از عهده افراد کمی برمی‌آید. از همه چیز متشکرم. بازی در کنارت افتخار بزرگی بود.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا