اخبار ورزشی

پاس گل ششم رامین را سیدحسین داد!(عکس)

ورزش3

به گزارش “ورزش سه”، سیدحسین حسینی که در روزهای سخت استقلال به عنوان یک بازیکن باتجربه و کاپیتان آبی‌پوشان فشار زیادی را تحمل می‌کند، در جریان بازی امروز استقلال خوزستان اقدامی جالب را انجام داد.

در صحنه پنالتی دوم استقلال مقابل استقلال خوزستان جوئل کوجو بازیکن قرقیزستانی آبی‌پوشان، وقتی داور وسط نقطه پنالتی را نشان داد توپ را برداشت و قصد کرد تا خودش ضربه را بزند. این در حالی بود که رامین رضاییان می‌خواست دومین ضربه پنالتی را هم خودش بزند و همین مسئله چند ثانیه ملتهب را به وجود آورد.

ویدئو: 366702

در چنین شرایطی سید حسین حسینی کاپیتان آبی‌ها سریعاً به کنار زمین رفت و موضوع را به سهراب بختیاری زاده، سرمربی استقلال، انتقال داد که بعد از مشورت با سهراب خودش را به کوجو رساند و به این غائله خاتمه داد.

حسینی با آرام کردن بازیکن قرقیزستانی توپ را از او گرفت و به رامین رضاییان داد تا این بازیکن با تجربه دومین ضربه پنالتی را هم خودش بزند و آن را تبدیل به گل کند و تعداد گل‌های زده خود در فصل جاری را به عدد ۶ برساند.

سید حسین در نقش بزرگتر آبی‌ها در این صحنه یک اقدام مهم را انجام داد که تصاویر جالبی هم از آن بر جا مانده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا